Moskisvet.com
image (28)

Novice

Kovček, ki je na letališču sprožil val zgražanj

N.J.
17. 03. 2016 08.05
5

Na letališču Linate v Milanu je en sam kovček poskrbel za pravi kaos. Med množico kovčkov se je namreč pojavil takšen, ki je bil umazan z rjavo snovjo, prizor pa je sprožil pravo ogorčenje med potniki.

Zgodilo se je, ko so na letališču pristali potniki iz Frankfurta, Pariza in Bukarešte, ki so ob tekočem traku čakali vsak na svojo prtljago. Ko so zagledali umazan kovček, je menda završalo: mnogi so mislili, da je nekdo kovček namazal z iztrebkom. Kasneje se je izkazalo, da gre le za arašidovo maslo, in sledil naj bi val smeha.

Umazanega kovčka ni prevzel nihče, po enem krogu na traku pa se ta kos prtljage ni več prikazal. Osebje je namreč kovček vzelo s traku, ga očistilo in vrnilo lastniku. Kot so potrdili na letališču, je imel potnik v kovčku steklen kozarec z arašidovim maslom, ki pa se je med prelaganjem prtljage očitno razbil in maslo se je razlilo po prtljagi.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630