Moskisvet.com
Anže Kopitar

Novice

Šokantno, Kopitar čez noč pristal na cesti!

J.V.
08. 11. 2013 10.22
37

Anže Kopitar je trenutno na vrhuncu svoje športne kariere in v hokejskem moštvu L.A. Kings dosega zavidljive rezultate. Medtem ko se je zanj letošnja sezona šele dobro pričela, pa je njegov mlajši brat Gašper z njo pred kratkim zaključil. Ostal je namreč brez kluba.

Ime našega hokejista Anžeta Kopitarja odmeva v športnih krogih po celem svetu in zdi se, da se njegova kariera strmo vzpenja, medtem pa je njegov brat Gašper pred kratkim doživel veliko razočaranje. Gašper, ki je do sedaj igral za švedski klub More, je očitno v moštvu postal odveč in zato so se njegovi delodajalci odločili, da ga odpustijo. Izguba kluba ga je zagotovo prizadela, a prepričani smo, da mu bosta tako Anže kot oče Matjaž, ki je selektor slovenske hokejske reprezentance, v tem težkem času stala ob strani.

21-letni Hrušičan je h klubu prestopil za sezono 2012/2013, direktor kluba Patrick Werner pa je ob prekinitvi pogodbe na uradno stran kluba zapisal, da so imeli z Gašperjem velike načrte in so želeli, da bi po lanski sezoni treniral z njihovo ekipo. A, ker je Gašper s svojo reprezentanco maja nastopal na svetovnem prvenstvu, so bili treningi prekinjeni. „Z Gašperjem smo se nato pogovorili in prišli do zaključka, da prekinemo pogodbo. Zahvaljujemo se mu za sodelovanje in mu želimo veliko sreče.“


KOMENTARJI (37)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578