Moskisvet.com
image (28)

Novice

Umrla je kontroverzna pevka

N.J.
15. 02. 2013 16.03
3

Priljubljena nigerijska pevka in nekdanja udeleženka resničnostnega šova Big Brother Africa je umrla v bolnišnici Reddington v Lagosu. Goldie Harvey, rojena Susan Filani, naj bi umrla kmalu po vrnitvi v rodno Nigerijo iz ZDA, kjer se je udeležila podelitve grammyjev.

"Z globokim sožaljem sporočamo, da je naša predraga glasbenica Goldie Harvey umrla," je v izjavi za javnost dejal direktor njene glasbene založbe Kennis Music, Kenny Ogungbe.

31-letna Goldie se je po vrnitvi iz ZDA, kjer se je udeležila proslave ob podelitvi grammyjev, pritoževala nad hudim glavobolom. Nemudoma so jo odpeljali v bolnišnico, kjer ji zdravniki niso mogli več pomagati. Ob 19.30 v četrtek so jo razglasili za mrtvo, natančen vzrok smrti pa še ni znan.

Z družino mlade Nigerijke, očetom, mačeho, brati in sestrami, sočustvuje vsa država. Goldie je namreč v izjemno kratkem času doživela velik uspeh. Leta 2010 je podpisala pogodbo z založbo Kennis Music, tedaj pa se je njena pot slave začela strmo vzpenjati. Pevka, znana po svoji energičnosti in kontroverznem slogu oblačenja, je leta 2012 sodelovala tudi v sedmi sezoni afriškega resničnostnega šova Big Brother Africa. V hiši je spoznala kenijskega glasbenika Prezza in se z njim zapletla v razmerje.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549