Moskisvet.com
grozljiva nesreča nogometaša - 1

Novice

Grozljiva nesreča urugvajskega nogometaša!

S.R.
25. 11. 2011 10.51
6

Čeprav so poškodbe v nogometu dokaj pogoste, pa jih igralci običajno odnesejo brez hujših dolgotrajnih posledic. Vsake toliko časa pa se na žalost zgodi kakšna zares grozljiva nesreča, ob kateri lahko le upamo, da se bo igralec še kdaj vrnil na zelenico.

Eno izmed takšnih nesreč smo 19. novembra lahko videli na tekmi kolumbijske prve lige Categoría Primera A. Na stadionu Campin v Bogoti sta se spopadli ekipi Millonarios in America, tekma pa se je na žalost slabo končala za Millonariosovega igralca Joseja Luisa Tancredija, ki sicer prihaja iz Urugvaja. Jose je v zraku trčil z igralcem nasprotne ekipe, posledice pa so milo rečeno grozljive. Tancredi je utrpel hud zlom golenice (tibia) in mečnice (fibula), kar v praksi pomeni, da mu je nogo dobesedno prelomilo na pol. Le upamo lahko, da se bo po tej grozljivi nesreči Tancrediju še kdaj uspelo vrniti na nogometne zelenice. Oglejte si posnetek grozljive poškodbe nogometaša Joseja Luisa Tancredija.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578