Moskisvet.com
Victoria's Secret katalog 2013 - 2

Novice

Komaj so čakale, da se otopli ...

U.S.
29. 03. 2013 14.31
6

Slavne manekenke spodnjega perila in kopalk so odkrile, da so na letošnje fotografiranje za nov katalog čakale tako dolgo zato, ker jim je vreme kar pošteno nagajalo: ker se ni in ni hotelo otopliti, so fotografije posneli šele zdaj, saj se niso želele slikati v studiu, ampak v naravi.

In prav nič novega ni, če vam povemo, da so bila tudi letos dekleta na snemanju novega kataloga za spodnje perilo zelo seksi in zapeljiva. "Pomembno nam je bilo, da ljudje ob pogledu na fotografije začutijo, da prihaja poletja. Tako smo lahko še bolj zapeljive kot sicer. Težje bi bilo, če bi morale pozirati v studiu ali kakšnem drugem zaprtem prostoru," je med snemanjem razkrila manekenka Behati Prinsloo.

Med snemanjem so se zabavale

V katalogu Very Sexy, ki so ga pred kratkim snemali v Miamiju, pa bomo poleg nje lahko občudovali tudi vrhunsko manekenko Alessandro Ambrosio. "Miami je kot nalašč za snemanje kampanje, saj je še povsod drugje hladno. Navdih smo dobile v prečudoviti naravi in med bivanjem v razkošni vili, ko smo bile obkrožene z vodo. Po pravici povedano, dobro se zabavamo," je bila zgovorna lepotica, ki pred objektivi, kljub temu da sta za njo že dve rojstvi, naravnost blesti.

Bo linija za mlade ukinjena?

Pri Victoria's Secret pa si te dni glavo belijo še z eno stvarjo. Precej nevšečnosti jim povzroča še nelansirana kolekcija Pink, ki so jo pri omenjenem podjetju načrtovali posebej za mlade dame. Precej burne reakcije so bili deležni na svojem družabnem omrežju, kjer so jih ogorčeni starši najstnic napadli, češ da je njihova znamka preveč izzivalna za mlada dekleta. V svojih prizadevanjih, da kolekcija na prodajne police sploh ne pride oziroma če že, da se z njih čim prej umakne, so šli celo tako daleč, da so začeli s peticijo, s pomočjo katere bodo od vodstva podjetja zahtevali, da ustrezno ukrepa.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549