Moskisvet.com
Nina Morić

Novice

Komaj je prišel iz zapora, Nina že pri njem!

N.J.
17. 07. 2015 07.11
8

Razvpiti italijanski fotograf Fabrizio Corona, ki je za zapahi preživel skoraj dve leti in pol, je ponovno svoboden človek. Po prihodu iz zapora se je tudi že srečal s svojo nekdanjo soprogo Nino Morić.

Fabrizio Corona in Nina Morić sta se menda sestala, da bi se dogovorila glede skrbništva nad njunim sinom Carlosom. Ko sta se srečala, sta bila, kot poročajo italijanski mediji, oba močno vznemirjena. Fabrizia so iz zapora spustili 18. junija, od koder mora še na zdravljenje.

Po prihodu izza rešetk se je končno srečal tudi s 13-letni sinom, skrbništvo nad katerim so aprila dodelili kar babici Gabrielli Corona. »Od zdaj bomo spet spali skupaj, kajne?« naj bi sin rekel očetu med srečanjem, Fabrizio pa naj bi mu odgovoril: "Ne, za vedno bova skupaj, ljubezen moja.« Oba sta bila menda presrečna, da sta se lahko končno objela.

Fabrizio je v zaporu močno shujšal, imel je velike psihične težave, a kot je pojasnil njegov predstavnik za medije, se mu stanje zdaj izboljšuje. Corona je pred časom v zaporu med drugim menda skušal storiti samomor. Italijanski mediji so tedaj poročali, da si je želel življenje vzeti tako, da si je nos in usta prekril z obliži. Corono so sprejeli v zaporniško bolnišnico v Milanu.

Izsiljeval s fotografijami

Fabrizio Corona naj bi, tako je vsaj odločilo sodišče, slavne nogometaše izsiljeval s fotografijami iz zasebnosti za mastne denarce. Italijanski časnik Corriere je ob odločitvi sodišča poročal: "Potrjena je bila odločitev milanskega prizivnega sodišča z dne 2. decembra 2010, ki je Corono obsodilo na eno leto in pet mesecev zaporne kazni. Ob drugi pritožbi je sodišče prvotno kazen tri leta in osem mesecev zapora zmanjšalo na prej omenjeno zaporno kazen. Corono so oprostili izsiljevanja nogometaša Francesca Cocoja in motorista Marca Melandrija ter ga spoznali za krivega poskusa izsiljevanja Cocoja in nogometaša Interja Adriana." Poleg zaporne kazni je moral poravnati tudi globo v višini 300.000 evrov.

Pestra zgodovina v rumenih medijih

39-letnik, ki je v Italiji dolgo veljal za najboljšega paparaca vseh časov in seks simbol, je imel prav poseben sistem dela. Deloval ni torej kot običajen fotograf, temveč kot menedžer, ki je usklajeval svojo skupino fotografov in jih pošiljal na najrazličneje lokacije. Fotografije 'žrtev' naj bi nato ponujal za ogromne vsote denarja, v primeru, da se žrtev ni odzvala, pa je fotografije razposlal medijem. Od leta 2001 do 2007 je bil poročen z Nino Morič, s katero ima sina Carlosa, razmerje pa je imel tudi s starleto Belen Rodriguez, s katero ga je rumeni tisk ulovil na Maldivih in fotografiral med spolnim odnosom na plaži. Obsojen je bil tudi zaradi posedovanja in dajanja v promet ponarejenega denarja ter nezakonitega posedovanja orožja, nadalje zaradi povzročitve stečaja, napada na policista, podkupovanja in zaradi večkratne prekoračitve hitrosti s športnimi avtomobili ter vožnje brez izpita. Naslovnice pa je polnil tudi z burnim ljubezenskim življenjem s hrvaško manekenko Nino Morić, ki jo je večkrat prevaral in jo grdo izkoriščal.

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578