Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ko smo že mislili, da krajše ne gre …

J.V.
29. 11. 2013 11.11
5

Italijanska manekenka Claudia Romani se po ulicah Miamija pogosto sprehaja pomanjkljivo oblečena, pred kratkim pa so jo paparaci ujeli med sprehodom v ultra kratki obleki, ki je komaj prekrivala njeno zadnjico. No, vsaj dokler ni zapihal lahen vetrič in razkril tudi tisto česar lepotička ni imela namena pokazati.

Prsata 31-letnica se je v miniaturni črni obleki ves čas trudila, da bi njene obline ostale skrite pred očmi radovednih paparacev in mimoidočih, a ji to ni najbolje uspevalo. Medtem ko je bil njen dekolte videti, kot da ga bo vsak čas razneslo, je njena obleka komajda prekrivala njeno zadnjico. Tudi to pa se je spremenilo, ko je Claudio presenetil nenaden sunek vetra in razkril njena dva hlebčka.

K sreči so njene obline tisto, s čimer italijanska manekenka služi denar in zato ni imela razloga, da bi ji bilo nerodno. Ljubljenka revij, kot sta GQ in Maxim, se je še naprej samozavestno in z velikim nasmeškom sprehajala po ulicah Floride. Italijanko je revija FHM pred sedmimi leti razglasila za eno izmed najlepših žensk na svetu. V Miami se je preselila pred tremi leti in v tem času očitno popolnoma 'posvojila' tamkajšnji stil oblačenja.


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578