Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ko se za super seksi mačko skriva to!

K.Š.
06. 03. 2012 09.55
17

Lucrezia Lante della Rovere je ena tistih Italijank, ki so svojo popularnost zgradile na prefinjeni eleganci – brez škandalov, vedno urejena, seksi in takorekoč 'perfektna'. A kolo sreče se (žal) obrača in tokrat je rdečelaska modre krvi pokazala svoje ogromne spodnjice ... In to v oddaji, ki je potekala v živo!

46-letna gledališka in filmska igralka Lucrezia Lante della Rovere je kljub netipični lepoti ena najbolj priljubljenih igralk v sosednji državi. Lucrezia je leta 1986 dobesedno blestela v filmu Maria Monicellija – Speriamo che sia femmina in od tedaj naprej je njena kariera šla le navzgor.
Ker pa ima v zadnjih letih vedno manj 'pomembnih' vlog, se je odločila, da bo sodelovala v resničnostnem šovu. V Italiji dejansko obstajata dva šova, ki nekako ohranjata popularnost (nekdanjih) zvezd – Otok slavnih in Zvezde plešejo. Lucrezia se je odločila za slednjega, kjer je med drugim tudi zelo uspešna.
Pri plesu ji seveda pomagata tudi njena nesporna eleganca in enkraten stil, ki pa je v zadnji oddaji malce razočaral. Seksi Lucrezia je očitno čisto običajna ženska, z običajnimi problemi – saj za seksi postavo tudi ona uporablja elastične spodnje hlače – da, približno takšne, kot jih je imela Bridget Jones v prvi epizodi uspešne 'filmske sage'.

Sedaj se nam poraja vprašanje – je bolj zapeljiva ženska, ki je brezhibna v večerni obleki, a pod njo precej nerodno oblečena, ali ženska, ki ni ravno popolna v večerni obleki, ampak pod njo v seksi perilu ali pa celo gola?

Oglejte si tudi poredno slovensko učiteljico brez zadržkov.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607