Moskisvet.com
image (28)

Novice

Ko se navaden smrtnik poda v življenje profesionalnega športnika!

N.J.
06. 02. 2018 07.43
0

Kaj se zgodi, ko se navaden smrtnik poda v življenje profesionalnega športnika? Izvedeli boste od 13. februarja v novi oddaji Dan za trening. 

Na Kanal A prihaja nova oddaja Dan za trening, ki jo bo vodil Klemen Bučan. Voditelj se bo v vsaki oddaji podal v življenje enega od profesionalnih športnikov.

Oddaja bo na sporedu ob torkih ob 20. uri pred UEFA Liga prvakov na Kanalu A.

V torek, 13. februarja, ob 20. uri, ko bo na sporedu prva oddaja, bo Klemen gostil deskarja na snegu Roka Marguča. »Ko sem prejel klic, da bi vodil oddajo, v kateri naj bi treniral z vrhunskimi športniki, sem izbuljil oči,« na šaljiv način, kot je za komika in voditelja Klemna značilno, pojasni prve občutke o vodenju. »Od nekdaj sem velik oboževalec športa in tudi sam sem rekreativni športnik. Veliko športov sem tudi poizkusil in velikokrat, ko jih gledam po TV, sem si rekel: Me zanima, kako bi jaz to sfural,« opiše in še pojasni, da bodo gledalci videli, kako je, če se povprečen Slovenec, ki rad komentira s kavča, pomeri z vrhunskim športnikom.

Klemen pravi še, da je imel po desetih športnih gostih – Rok Marguč, Chorchyp, Miša Marinšek, Andrej Flajs, Vasilij Žbogar, Tina Trstenjak, Peter Kauzer, Filip Flisar in Peter John Stevens, en mesec muskelfiber, nešteto modric in po sparingu s Chorchypom počeno rebro. Zaupal nam je še, da so se športniki v svojem okolju zelo odprli in bomo v oddajah dobili pogled v njihove osebne zgodbe.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630