Moskisvet.com
Blachman - resničnostni šov

Novice

Ko se gola ženska na ogled postavi … Moški pa jo ocenjujejo!

U.S.
26. 06. 2013 10.15
6

Verjeli ali ne, če ste že mislili, da ste videli vse, ste se zmotili. Tako seksističnega resničnostnega šova, kot je ta, še niste gledali. Zato ni čudno, da se je zdaj na udaru kritikov zaradi svojega kontroverznega "realityja" znašel voditelj Thomas Blachman, ki je bil obtožen javne diskriminacije. Sam trdi, da ima njegova oddaja plemenit cilj. Se strinjate z njim?

Thomas Blachman, danski džezist, ki je pred kamerami zablestel kot eden od sodnikov v njihovi različici X Factorja, zdaj na eni od komercialnih televizij vodi prav posebno oddajo. Gre za precej bizaren in svojevrsten koncept. Enkrat tedensko, tolikokrat je oddaja na sporedu, pred očmi gledalcev voditelj s pomočjo svojega gosta razgali eno od deklet. V precej zatemnjenem studiu lepotičko nato do podrobnosti ocenita in pokomentirata.

Ima plemenit cilj

50-letni Blachman se med slačenjem ene od prostovoljk z gostom dotakne tudi nekaterih še vedno perečih tem v današnji družbi, kot so vloga žensk v družbi, emancipacija žensk, nasilje nad ženskami in podobno. Ob koncu oddaje skupaj ocenita golo dekle, ki stoji pred njima.

Deležen številnih kritik

Povsem unikaten koncept oddaje gledalcev ni najbolj navdušil. Napadli so ga celo številni kritiki, ki voditelja obtožujejo namerne diskriminacije. Blachman pa jim odgovarja, da je njegova oddaja odlična priložnost, da moški razkrijejo svoja razmišljanja in svoj pogled na seksualnost, svoje fantazije in percepcijo žensk. "Žensko telo si želi moških besed. Moja oddaja ima plemenit cilj: ženskam pomagati, da bodo moško percepcijo žensk bolje razumele," je pojasnil v enem izmed nedavnih intervjujev.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578