Moskisvet.com
TOP4 s Tjašo Kokalj

Novice

Ko nokavtira lepotička!

N.J.
09. 10. 2015 08.16
1

Bi se ustrašili, če bi vas poslali v boksarski dvoboj s tekmovalkami TOP 4 s Tjašo Kokalj? Ne smejte se. Poglejte tretjo oddajo, v kateri bodo dekleta pokazala, da se tudi v navideznih damicah skrivajo pravi bojevniki. Ko se je za zmago treba stepsti, ne varčuejo z udarci. Tudi nizkimi!

TOP4 s Tjašo Kokalj
TOP4 s Tjašo Kokalj FOTO: POP TV

Ko se je za zmago treba stepsti, ne varčuejo z udarci. Tudi nizkimi!

Ne zgrešite priložnosti, da vidite, kako se med seboj borijo prava bojevita dekleta! Padali bodo udarci, dekleta in celo tehnični knockout. Saj veste, da ženske znajo uporabljati nizke udarce.

Katere pa se bodo pobrale v drugem izzivu dneva, ki bo od njih zahteval, da se pogumno postavijo pred fotografski objektiv in fotografirajo za moško revijo Playboy? To boste izvedeli to soboto ob 22h na POP TV!

Sicer pa – tudi ženske znajo krepko udariti. Krožni udarec z nogo v ženski izvedbi je lahko še kako zanimiv! Ne verjamete? Poglejte si enega najbolj spektakularnih ženskih nokavtov v zgodovini MMA borb!

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578