Moskisvet.com
natalija bratkovič

Novice

Teh voznikov najbolj priljubljena slovenska voditeljica ne prenese

E.R.
31. 08. 2024 03.00
4

Z eno najbolj priljubljenih slovenskih voditeljic smo se pogovarjali o hitrosti, avtomobilih in vožnji. Presenetilo vas bo, kaj nam je zaupala, saj je s tem izpodbila vse stereotipe klasične ženske voznice.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Natalijo Bratkovič boste lahko od ponedeljka, 2. septembra, znova videvali vsak delovnik  zvečer na POP TV! Začela se bo namreč 11. sezona resničnostnega šova Kmetija, ki se je Natalija izjemno veseli, v njej pa bo sodelovala kot voditeljica tekmovalcev, ki se bodo letos borili za visoko denarno nagrado v znesku 50.000 evrov. 

Kdo vse so tekmovalci, lahko izveste v spodnjih člankih:

To je prva polovica tekmovalcev nove sezone Kmetija!
Preberi še
To je prva polovica tekmovalcev nove sezone Kmetija!
Se spomnite Laure iz Sanjskega moškega? V tem šovu jo boste gledali zdaj
Preberi še
Se spomnite Laure iz Sanjskega moškega? V tem šovu jo boste gledali zdaj

11. sezone Kmetije se bo odvijala na čisto novem posestvu, kako je videti pa si lahko ogledate TUKAJ

Z Natalijo pa se za Moškisvet.com tokrat nismo posvečali Kmetiji in njenemu vodenju, ampak smo se s priljubljeno slovensko voditeljico pogovarjali o avtomobilih, hitrostih in adrenalinu – stvareh, ki jih Natalija iz dna srca obožuje. Sprva nam je zaupala, kateri avto vozi: "Jaz vozim Mazdo CX3, letnik 2015. Štirikolesni pogon, pet vrat. Več kot dovolj zame in za te razdalje, ki jih premagujem. Sem pa ta avto kupila rabljen, nov mi je bil predrag."

Zaupala nam je zanimivo zgodbo, ki stoji za izbiro tega vozila, ki je bila čisto nepričakovana, gotovo pa vas bo presenetilo, kaj jo je kot žensko najbolj prepričalo k nakupu. Vse to nam je zaupala v spodnjem videoposnetku:

Poleg tega smo jo povprašali še, ali so ji pri nakupu in izbiri avtomobila sicer bolj pomembne karakteristike, torej maksimalna hitrost, pospešek in število konjskih moči ali ji je pomembnejše samo udobje ali izgled avtomobila.  Natalija nam je pred samim odgovorom na to vprašanje zaupala, da je imela v mladih letih prometno nesrečo, v kateri sicer za razliko od njenega avtomobila ni utrpela nobenih posledic. Ji je pa prav to omogočilo, da je imela med popravilom njenega poškodovanega vozila sesti za volan številnih nadomestnih vozil, ki so bili po njenih besedah "res hudi avti".

Imela je namreč srečo, da je njen prijatelj delal v avtohiši in ker je vedel, da obožuje športne avtomobile  oziroma vse, kar je adrenalinskega – naj si bo to visoko v zraku, globoko v morju, hitro po cesti ..., ji je stopil nasproti in omogočil, da je na cesto zapeljala s številnimi modeli, ki ji jih lahko še danes zavidajo vsi avtomobilski navdušenci. 

"Ko je bil moj prvi avto na popravilu sem kot nadomestne uporabljala takrat res hude avte! Med drugim tudi model Dodge Viper, ki je bil takrat moj sanjski avto. Imenoval se je SRT 10, njegova končna hitrost pa je bila 305.Potem sem za nadomestni avto dobila črni Porsche GT, raketa, huh! Takrat je prišel na trg tudi BMW X6 suv, huh, potem sem imela še črnega kabrioleta BMW 5, s tudi zelo močnim motorjem, ki je bil moj prvi avtomatik, ki sem ga peljala – noro – potem pa sem v tej isti seriji dobila še Audi A6 Quattro in to je bilo tudi zanimivo. Aja, pa tudi BMW M6, to – to pa je bila za tiste časa raketa!"

Natalija je sicer poudarila: "Sicer ne divjam, to moram priznati. Zdaj sem že toliko pametna in v letih, da tega ne delam več."

Glede na to, da ima precej izkušenj in da jo navdušujejo povsem drugačni modeli, kot glede ne stereotipe velja v splošnem velja za ženske, smo jo seveda morali povprašati, kateri je njen sanjski avto. Poglejte, kaj nam je odgovorila, saj tega gotovo ne bi nikoli uganili:

Nato nas je zanimalo, kako bi sama opisala svoj odnos do avtomobilov, natančneje – ali je to zanjo samo prevozno sredstvo ali kaj več.  "Saj ne vem, če je najbolj pametno, da to povem na glas, ampak mislim, da se bo marsikatera oseba poistovetila z mano in da večina ne bo rekla, da me morajo dati v jopič in odpeljati," je sprva dejala v šali, nato pa svojo skrb tudi utemeljila. 

Ni pa nas zanimal samo njen odnos do avtomobila, ampak tudi njen način vožnje. "Nekoč sem vozila zelo nepremišljeno – ne da bi dirkala ali spravljala sebe ali druge v nevarnost, ampak ravno, ko sem imela to obdobje teh nadomestnih avtomobilov, greš na avtocesto in poskusiš, koliko to leti. To je bilo res eno kratko obdobje," je sprva priznala, razkrila pa tudi: "Danes po avtocesti vozim 100, maksimalno, ne mudi se mi več. Čeprav Mazdica gre, ampak ne, raje uživam v udobni vožnji in poslušam hard style, trance ... To predvajam in se peljem ter uživam. Nekoč ni bilo tako, priznam."

Nismo pa se mogli upreti skušnjavi, da priljubljene voditeljice ne bi podrobneje povprašali še o tem, kako strpna oziroma nestrpna je za volanom. Iskrena Natalija nam je brez dlake na jeziku povedala, katerih voznikov na cesti ne prenese. 

"Ne prenesem voznikov, ki vzamejo prednost in ne speljejo hitro – če že to storiš, pritisni na gas in leti, če že moraš in ne moreš počakati – to je točka 1, ki me razjezi tako, da bi stopila ven in se pričela dreti na ves glas in pa zelo nestrpna sem pri zelo starih, starejših voznikih ali pa pri takšnih, ki niso dosti na cesti. Takšnega voznika takoj prepoznaš – sloni na volanu, prestrašen, ko vidi rondo. In to je ... Zdijo se mi nevarni, bolj kot nekdo, ki pelje 5 ali 10  kilometrov na uro prehitro," nam je iskreno zaupala Natalija, čeprav ni skrivala, da ji pritisk za volanom dviguje še ena vrsta voznikov – takšnih, ki na cesti, ko je prometna nesreča, zijajo. "Ko vidiš, da je prometna nesreča, pelji normalno naprej – ne ustavljaj, ne zijaj, pelji naprej, bodi uvideven ali pa se vsaj postavi na stran, da lahko pridejo reševalna vozila mimo, ker vsaka sekunda na cesti šteje," polaga na srce vsem udeležencem v prometu.

Za konec pa nam je Natalija izdala še eno zanimivost. Čeprav deluje kot zelo suverena voznica, čemur v prid govorijo tudi vse njene izkušnje za volanom, je Natalija izpit za avto naredila zelo pozno. "Šele pri 25 letih," je razkrila, razlog za to pa ni tako neobičajen kot bi si morda mislili:

Natalijo Bratkovič boste lahko na POP TV znova videvali vsak delovnik ob 20.00, saj bo vodila 11. sezono resničnostnega šova Kmetija! Prvič že v ponedeljek, 2. septembra!

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 572