Moskisvet.com
Kezia

Novice

Klikni, če si moški!

N.J.
08. 03. 2013 12.51
10

Lepa, seksi in seksualno izjemno izkušena. Govorimo o seksi profesorici Kezii Noble, ki preko spleta poučuje moške, kako zadovoljiti partnerico – v postelji in vsakdanjem življenju. Vas zanima, kaj svetuje?

Kezia
Kezia FOTO: You Tube

Kezia Noble moške o spolnosti in o tem, kako zadovoljiti žensko med rjuhami in v vsakdanjem življenju, poučuje preko videov, ki jih objavlja na portalu YouTube.

Na njenih posnetkih je tako odlično prikazanih ogromno situacij – od tega, kako pristopiti k dekletu, kako reagirati, če odgovori, da ima partnerja, kako jo prepričati v to, naj ne hlini orgazma, kako se pogovarjati z ženskami v resničnem svetu in preko Facebooka, kaj ji reči, da si vas bo želela ...

Kezia je prepričana, da s svojimi posnetki pomaga številnim moškim iz zagate, istočasno pa tudi njihovim partnericam, saj nasvete podaja iz prve roke in s stališča ženske. Njene posnetke najdete na strani YouTube.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578