Moskisvet.com
Poslovna ženska

Novice

Neverjetno, zakaj je klical policijo!

A.M.
12. 10. 2012 13.22
0

Možaku iz Tennesseeja pivo očitno še posebej veliko pomeni. Ker mu ga je zmanjkalo, je klical pomoč v sili.

Allen Troy Brooks je na sobotni večer ostal sam in brez piva.

Poslovna ženska
Poslovna ženska FOTO: iStockphoto

Ker se je 67-letniku situacija zdela kritična in je očitno ogrožala njegovo življenje, je v telefon vtipkal številko za klic v sili.

''Bi me zapeljali do bližnje trgovine?'' je vprašal dispečerko na oni strani. ''Nujno moram po pivo v trgovino. Plačal vam bom.''. ''Gospod, nikakor vas ne morem zapeljati do trgovine.'' je z dobršnjo mero presenečenja izdavila dispečerka. ''Dajte no, res ne bi šlo?'' je trmasto vztrajal Allen, nakar mu je prijazna gospa na oni strani linije pojasnila, da to ne bo šlo, da je poklical 911 in da je v težavah.

Gospa je primer predala policjskim kolegom, ti pa so žejnega in obupanega Brooksa aretirali zaradi neupravičene uporabe klica v sili. Čeprav se je izgovarjal, da se je zatipkal in je hotel poklicati prijatelja, mu policija ni verjela. Na številko 911 je namreč poklical kar 11-krat v zadnjem mesecu, vendar je v večini primerov odložil slušalko.

Možakar je o svojih telefonskih navadah razmislil v zaporu, izpustili pa so ga v zameno za 1.200 € varščine.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578