Moskisvet.com
Kevin Bacon

Novice

Nič hudega slutečemu zvezdniku se je zgodilo nekaj groznega

E.R.
11. 07. 2024 03.00
2

Želel se je samo zliti z množico in v miru sprehoditi po ulici, a izkušnja, ki je sledila, je bila vse prej kot to, kar si je želel.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Odkar je zaslovel z vlogo v filmu "Footloose" leta 1984, hollywoodski igralec Kevin Bacon ni imel prav veliko priložnosti, da bi lahko brezskrbno zapustil dom in se zlil z množico.

Rdeča preproga, nagrade, glamurozno življenje, horde oboževalk, ki so kričale, kjer koli se je pojavil, in vse ostalo, kar spremlja takšno slavo, je povzročilo, da je Kevin Bacon malce pozabil, kako je biti "navaden človek". 

Zato se je odločil zamaskirati in en dan preživeti kot anonimnež na javnem mestu.

Kevin Bacon
Kevin Bacon FOTO: Profimedia

"Šel sem k vizažistu za posebne učinke, posvetovala sva se in prosil sem ga, naj naredi masko," je povedal Kevin Bacon v novem intervjuju za Vanity Fair.  Trdi, da so bili takšni ukrepi res nujni, saj ga sicer ljudje vedno prepoznajo v javnosti.

"Ne pritožujem se, ampak res imam obraz, ki je precej prepoznaven," je dejal igralec. "Nošenje kape in očal lahko pomaga le do določene mere."

Igralca v incestnem razmerju, a poročena že 35 let
Preberi še
Igralca v incestnem razmerju, a poročena že 35 let

 Tako je Bacon dobil nov nos, zobe in očala ter se odpravil naravnost v Grove Mall v Los Angelesu, ki je običajno poln turistov.

"Nihče me ni prepoznal. Ljudje so me izsilili in niso bili prijazni do mene. Nihče ni rekel, da me ima rad," se je pošalil igralec. "Moral sem čakati v vrsti, da sem si, ne vem, privoščil kavo ali karkoli drugega. Mislil sem si: "To je grozno, rad bi bil nazaj slaven".

Slavni igralec šokiral svet, njegov obraz je iznakažen
Preberi še
Slavni igralec šokiral svet, njegov obraz je iznakažen

Priljubljenost in uspeh sta, mimogrede, zapisana v genih Kevina Bacona - njegov oče Edmund Bacon je bil znan urbanist in se je nekoč pojavil na naslovnici revije Time . Na vprašanje, ali ga je očetova slava navdihnila, da je postal igralec, je dejal:

"Stoodstotno. Kar zadeva moje starše, si seveda zaslužijo vsa priznanja in zahvale. Moja mama je imela umetniško plat in me je resnično spodbujala k igranju," je rekel. "Oba sta spodbujala mojo ustvarjalnost v vsem, v plesu, glasbi, gledališču, slikarstvu, kiparstvu, vsem."

Hčerka mu je zadala še zadnji udarec
Preberi še
Hčerka mu je zadala še zadnji udarec

 Čeprav je zaslovel s filmom, v katerem pleše, Bacon že dolgo igra zlikovce, tako da je zlobne like dobil tudi v novih filmih  "Policaj z Beverly Hillsa: Axel F" in "Maxine" , ki so ju nedavno začeli predvajati v kinematografih.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Na VOYO pa si lahko kjerkoli in kadarkoli ogledate kar dve filmski uspešnici, v katerih je slavni zvezdnik nastopil v glavni vlogi. Prva je drama in nosi naslov J.F.K, druga pa kriminalni triler z naslovom Zrak, ki ga diham (Air I Breathe).

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497