Moskisvet.com
George Clooney

Novice

Ker so ga motile gubice, si je privoščil likanje mošnje

J.V.
18. 06. 2013 10.36
1

George Clooney v Hollywoodu slovi po svojem neustavljivem šarmu, igralec pa se že od nekdaj dobesedno otepa vprašanj o uporabi botoksa in drugih priljubljenih lepotnih postopkih, na katere je vedno odgovarjal z zanj zelo značilnim sarkazmom. In ena izmed njegovih zadnjih šal se nanaša na testise oziroma glajenje gubic na moškosti, ki naj bi si jo igralec privoščil namesto odstranjevanja gubic na obrazu.

George Clooney in Stacy Keibler
George Clooney in Stacy Keibler FOTO: Reuters

Botoks velja za enega izmed največjih lepotnih trendov v Hollywoodu, s pomočjo katerega se številni zvezdniki borijo proti svoji smrtnosti in ohranjajo mladostni videz. A med njimi ne bomo našli Georgea Clooneyja, ki kar se tiče tega, še nikoli v svojem življenju ni dal resnega intervjuja. Igralec je pred nekaj meseci za italijansko revijo Max spregovoril o plastični operaciji in dejal: "Nikoli si nisem popravil oči, toda veliko denarja sem zapravil za raztegovanje kože mojih testisov. Niso mi bile všeč gubice. Gre za nov lepotni postopek, ki so si ga privoščili že številni moški v Hollywoodu. Imenuje se likanje jajc.“

Lepotni postopek je resničen

Njegov šaljiv in sarkastičen odgovor je povzročil, da ljudje sedaj dejansko mislijo, da si je George Clooney dal zgladiti gubice na njegovi moškosti. Kar pa ni vse, pojavila se je celo 'zdravstvena strokovnjakinja', ki trdi, da je njen postopek najboljši za vse, ki si želijo biti spet gladki tam spodaj. "Vključuje uporabo laserja za odstranitev dlak, glajenje gubic in ustvarjanje pravilne barve na mošnji,“ trdi kozmetičarka Jamie. "Pred desetimi leti so bili prepričani, da je brazilska depilacija nora, sedaj pa je le del procesa,“ se zagovarja medicinska sestra, ki noče razkriti, kateri zvezdniki so se do sedaj znašli na seznamu njenih strank. Lepotni postopek traja uro in pol, rezultati so vidni do štiri tedne, priporoča pa, da se ga ponovi vsaj šestkrat.
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578