Moskisvet.com
Ke$ha provocira

Novice

KeSha izziva svojce žrtev streljanja v Connecticutu

A.M.
20. 12. 2012 08.12
3

KeSha velja za zelo svojeglavo zvezdnico, ki s svojimi provokacijami nemalokrat izziva javnost. Tokrat doživlja javni linč zaradi pesmi ’Umri mlad’.

Ke$ha provocira
Ke$ha provocira FOTO: Profimedia

V dneh po strelskem pohodu na osnovni šoli Sandy Hook, kjer je mladostnik ustrelil 20 otrok, se je javnost ’spravila’ na Ke$ho in njeno pesem ’Die Young’. Pesem je bila pred dogodkom na radijskih postajah uspešnica in je zasedla tretje mesto na lestvici sto najbolj poslušanih skladb v ZDA. Po tragediji na osnovni šoli pa skladbo sistematično bojkotirajo radijske postaje in poslušalci.

’’To je ena od pesmi o proslavljanju, kot sem jih vajena pisati. Njeno sporočilo je, da moramo živeti vsak dan, kot da je naš zadnji in da je treba vedno ohraniti otroka v sebi,’’ se brani Ke$ha. Radijske postaje, ki pesem umikajo iz programa, so pojasnile, da s skladbo ne želijo razburiti poslušalcev. ’’Moje srce bije s prebivalci Newtona v Connecticutu,’’ je muhasta pevka zaupala svojim sledilcem na Twitterju.

Se tudi vam zdi video sporen?

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!
 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549