Moskisvet.com
image (28)

Novice

Kdo Jennifer obdeluje prsi?!

N.J.
16. 11. 2012 08.51
5

Jennifer Aniston se pripravlja na poroko, da bi bila na njej videti popolna, pa se je odločila, da bo poskrbela za del telesa, ki je njenemu Justinu najbolj všeč – svoje prsi.

Hollywoodska lepotička Jennifer Aniston, ki smo jo vajeni videvati nenaličeno ali skromno naličeno, sproščeno in brez modrčka, se pri svojih 43 letih pripravlja na poroko. In to na prav poseben način.

Večkrat smo že lahko prebrali, da je njen bodoči mož Justin Theroux navdušen nad njenimi prsi, prav zato se je zvezdnica odločila, da bo za ta del svojega telesa najbolj poskrbela. Čeprav se mnoge zvezdnice tega opravila lotevajo s pomočjo lepotnih kirurgov, se je Anistonova odločila oprsje privzdigniti s pomočjo masaž, ki naj bi preprečevale povečanje prsi. "Jennifer obiskuje masažni salon približno 12 tednov," je za medije povedala izkušena maserka, ki s svojimi spretnimi rokami ne obdeluje le prsi Anistonove, temveč tudi številnih drugih hollywoodskih zvezdnic. "Začela je kmalu po zaroki z Justinom, kot pravi, pa je nad masažo navdušena. Dejala je, da je to najboljši tretma, ki se ga je kadar koli poslužila."

Masažo prsi lahko privoščite tudi vaši boljši polovici. Ker se prsi razlikujejo po obliki in velikosti, ponujamo nekaj nasvetov, kako zadovoljiti prsi vseh velikosti in oblik.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578