Moskisvet.com
Izpadla tekmovalca sta se odločila, da Luka določi novo glavo družine, Lara pa kletev.

Novice

Kdo bo postal nova glava družine?

M. A.
05. 11. 2018 09.30
0

V petek se je na Kmetiji zgodil napet boj, ki je prvič v zgodovini šova potekal v parih: proti Aneti Andollini in Franku Bajcu sta se borila Lara Goršek Kos in Luka Serdinšek Betlehem, a prav zadnja sta morala posestvo zapustiti.

Kot enakovredna dvobojevalca pa je po odhodu s Kmetije pred Laro in Luko še zadnja naloga, ki lahko premeša karte na posestvu: določiti morata novo glavo družine in nekomu od tekmovalcev določiti kletev, s katero določenemu tekmovalcu dodelita dodatno delo ali pa ga na neki način omejita.

Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik
Preberi še
Anna miri pohotnega osla, Zdenka bi Lari v glavo vrgla krožnik

Kot vsak petek smo tudi tokrat takoj po izločitveni oddaji na Facebookovi strani Kmetije gostili izpadla tekmovalca. V pogovoru v živo smo ju med drugim vprašali, kako sta se odločila za novo glavo družine. "Sprva sva imela o tem drugačno mnenje, zato sva se odločila, da bom jaz določil glavo družine, s čimer se je strinjala tudi Lara, ona pa je izbrala kletev," nam je zaupal Luka.

Izpadla tekmovalca sta se odločila, da Luka določi novo glavo družine, Lara pa kletev.
Izpadla tekmovalca sta se odločila, da Luka določi novo glavo družine, Lara pa kletev. FOTO: 24ur.com

Lara je bila še bolj zgovorna: "Moja odločitev za to, kdo bo v tem tednu dobil kletev, je izvirala iz jeze, ampak mislim, da se bo ta oseba na koncu tedna prav zaradi tega pokazala v dobri luči." Ne zamudite njune odločitve danes ob 21.00 na POP TV.

Aneta in Franko doživela vrelišče
Preberi še
Aneta in Franko doživela vrelišče

Kmetija je na sporedu od ponedeljka do četrtka ob 21.00 na POP TV, izločitvena oddaja pa je na sporedu vsak petek ob 20.00. Po oddaji na Facebookovi strani Kmetije ne zamudite pogovora v živo z izpadlim tekmovalcem.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616