Moskisvet.com
Poker žetoni

Poker

Kdo bo dobil 880.000 evrov?

N.J.
26. 04. 2013 10.07
1

Te dni se v Berlinu, izjemno priljubljeni pokrski destinaciji, že četrtič odvija Pokerstarsova evropska pokrska turneja. Festival pokra, ki traja kar deset dni, gosti 45 različnih turnirjev z različno visokimi vpisninami, osrednji turnir, ki je vrhunec turnirja, pa se je začel v nedeljo, 21. aprila, in se bo končal v soboto, 27. aprila. Veliki finale, v katerem bo zmagovalec v žep pospravil 880.000 evrov, si boste lahko ogledali v živo tudi vi, neposredno na strani Moškisvet.com

V Berlinu se te dni odvija Pokerstarsova evropska pokrska turneja, EPT Berlin. V desetih dneh bodo udeleženci festivala odigrali kar 45 različnih turnirjev z različno visokimi vstopninami, poslastica turneje pa je osrednji turnir, ki se je začel že v nedeljo, 21. aprila, in se bo končal to soboto, 27. aprila.

PokerStars
PokerStars FOTO: P.S.

Za zmagovalca zajeten kupček denarja

Na letošnjem glavnem turnirju se je pomerilo kar 912 igralcev, s čimer je to postal drugi največji turnir EPT v Nemčiji. Igralci so skupaj ustvarili za več kot 4,4 milijona evrov vreden skupni denarni sklad. Denar bo prejelo 136 najboljših igralcev in pa seveda tudi glavni zmagovalec, ki bo svoj bančni račun obogatil za kar 880.000 evrov. Samo za primerjavo: prejšnje leto je na glavnem turnirju EPT Berlin slavil Davidi Kitai, ki je odšel domov bogatejši za 710.000 evrov in je na poti do zmage premagal kar 745 igralcev.

Od A do Ž

Turnirjev, kakršen je EPT Berlin, se udeležujejo igralci s celega sveta, med najbolj znanimi so Liv Boeree, Sandra Naujoks, nekdanji teniški as Boris Becker, Theo Jorgensen, lanski prvak Davidi Kitai, Mickey Petersen, Martin Hruby in mnogi drugi. Igralci na finalni mizi, ki si jo boste lahko v živo ogledali na Moskisvet.com, bodo znani šele v petek oziroma v soboto. Prenos, ki se bo začel ob 12.00, bosta komentirala Peter Poles in Dani Bavec.
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578