Moskisvet.com
Bitka parov, blatna kopel - 10

Novice

Kazala zadnjico in se vrtela, tokrat pa ...

N.J.
01. 04. 2016 07.54
8

Verjetno ni skrivnost, da so v najbolj zaljubljenem šovu te pomladi Bitka parov za zdaj največ pozornosti pritegnile tekmovalke. Ena z bujnim oprsjem, druga s čvrsto zadnjico, ki jo je brez sramu pokazala vsej Sloveniji. Kaj se obeta tokrat?

Tanjina zadnjica ...
Tanjina zadnjica ... FOTO: POP TV
Bitka parov, blatna kopel - 10
Bitka parov, blatna kopel - 10 FOTO: POP TV
V pretekli oddaji sta za to, da se je o njima največ govorilo, poskrbela športnika Aleš in Tanja, ki sta neobremenjeno spregovorila o svojem spolnem življenju. "Ko sva šla na Tajsko, sva se na letalu poseksala," je priznal Aleš. Tanja, ki je med drugim v masažnem bazenu provocirala s svojo zadnjico, pa je dodala: "Ja, itak, če sva 13 ur letela. Kako češ drugače." "Malo je čudno, ker mene je malo strah leteti in potem zraven seksaš in je mešanica strahu in adrenalina," je še dodal Aleš. Skupaj z njima sta se v bazenu namakala še Jasmina in Uroš, in Jasmina si ni mogla kaj, da ne bi komentirala Tanjinih prsi. "Jaz imam zagotovo boljše joške kot Tanja," je svoje misli povedala dragemu, ki je izdal, kakšna je bila njihova cena. "Itak, sej sem dal za vsako 1500 evrov," se je namuznil Uroš.
Bitka parov, blatna kopel - 7
Bitka parov, blatna kopel - 7 FOTO: POP TV
Ne zamudite šova Bitka parov: vsak petek ob 20. uri na POP TV!

Kaj jih čaka tokrat?

Tokratna, četrta oddaja je izločilna in poslovili se bomo od enega para. Na prvem vročem stolu sta Zvonka in Vojko, kdo bo sedel na drugi stol, pa bo odločil skupinski izziv. Tekmovalci se bodo tokrat pomerili v kvizu, katerega glavna tema bodo odnosi v hiši. Pred sotekmovalci bodo morali glasno priznati, kdo se jim zdi najbolj prijazen, kdo je najbolj romantičen, in manjkalo ne bo niti vprašanje, kdo se najbolj boji svoje partnerice. Si upate napovedati, kateri moški je najbolj prestrašen?

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578