Moskisvet.com
Katie Piper

Novice

Bivši ji je obraz iznakazil s kislino, takšna je 400 operacij kasneje

E.R.
10. 09. 2024 02.45
0

Njen bivši partner jo je spolno zlorabil, nato pa najel nekoga, ki ji je obraz iznakazil s kislino. Zaradi tega je imela več kot 400 lepotnih operacij, tako pa je videti danes.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Britanska voditeljica in manekenka Katie Piper (40) je leta 2008 doživela grozljiv napad – njen takratni partner Daniel Lynch jo je posilil, nato pa najel moškega, da jo polije s kislino in ji iznakaže obraz. Zaradi tega je prestala kar 400 operacij in po dolgem času uspešno okrevala. Kislina ji je poškodovala vid in je popolnoma slepa na levo oko, del tekočine pa je tudi pogoltnila. Zdravniki so ji uspeli presaditi kožo in ji po številnih operacijah rešili življenje. Kar 12 dni je bila v umetni komi in preživela pravi pekel. Zdravniki so jo svarili, da si ne bo nikoli popolnoma opomogla. 

Pred napadom je imela vse, kar si mlado dekle lahko želi. Ukvarjala se je z manekenstvom, pozirala za britanske revije, takrat pa se je začela zanimati tudi za voditeljsko službo. Ko se je zaposlila na lokalni televiziji, je bila presrečna, a njen bivši partner Daniel Lynch je ves čas spremljal njeno kariero in vsako podrobnost njenega življenja. Po okrevanju se je voditeljica vrnila na televizijo in je pogosto gostja različnih oddaj. Od leta 2015 je srečno poročena z Richardom Suttonom, s katerim imata dve hčerki.

Bila je čedno dekle, tako pa je videti 34 let pozneje
Preberi še
Bila je čedno dekle, tako pa je videti 34 let pozneje

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578