Moskisvet.com
Kathy Bates

Novice

Se je spomnite? S svojo novo podobo je pretresla svet

E.R.
20. 09. 2024 01.00
0

Po dolgem času se je znova pojavila na sceni, vsi pa so bili šokirani, ko so videli, kako se je spremenila.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kathy Bates je bila ob prihodu na 76. podelitev emmyjev videti osupljivo, nihče pa se ni mogel nagledati njene vitke postave. Igralka se je ponosno sprehajala pred množico fotografov, ki se niso mogli nehati čuditi, kako dobro je videti, saj je izgubila neverjetnih 45 kilogramov.

Zvezdnica se je v pol leta prepolovila, razlog za to pa šokanten
Preberi še
Zvezdnica se je v pol leta prepolovila, razlog za to pa šokanten

Kathy je bila sicer med zvezdniki, ki so vodili slovesnost v gledališču Peacock v središču Los Angelesa, gostitelja pa sta bila Dan Levi in njegov oče Eugene Levi.

Že vrsto let je priznana in uspešna zvezda, njena uvrstitev na seznam voditeljev je bila del promocijskega gibanja za novo televizijsko serijo Meatlock, ki bo premierno predvajana 22. septembra. 

Govora o njeni preobrazbi ni manjkalo, med tem pa je igralka pojasnila, da ji je izguba kilogramov olajšala delo in življenje na sploh:

"To, da sem v zadnjih šestih ali sedmih letih izgubila 45 kg, mi je izjemno pomagalo. Mislim, da nisem bila tako suha, odkar sem bila na faksu. Morala sem sedeti, kadar sem le lahko. Težko mi je bilo hoditi. Sram me je, da sem si dovolila, da sem postala taka, zdaj pa imam ogromno energije."

Mesece je jedel samo kumare in tuno, posledice so bile katastrofalne
Preberi še
Mesece je jedel samo kumare in tuno, posledice so bile katastrofalne

 Njeno neverjetno izgubo teže številni skeptični oboževalci pripisujejo jemanju zloglasnega zdravila Ozempic, ki pomaga nadzorovati raven sladkorja v krvi in zmanjšuje tveganje za srčno-žilne težave pri odraslih s sladkorno boleznijo tipa 2. Številni slavni ga koristijo za izgubo telesne teže, čeprav ni  znanstveno odobreno za hujšanje.

Slavna igralka na drugi strani trdi, da je težo izgubila na račun ustreznega zdravljenja sladkorne bolezni, ki ji je bila diagnosticirana, in je trenutno v najboljšem zdravju za svoja leta. Poleg tega ima igralka diagnosticiran tudi limfedem, leta 2003 so ji odkrili raka na jajčnikih, leta 2012 pa tudi raka dojke. 

Zakaj za rakom umre več moških kot žensk?
Preberi še
Zakaj za rakom umre več moških kot žensk?

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578