Moskisvet.com
Mariah Carey - 1

Novice

Zvezdnica presenetila z novo podobo

J.V.
20. 06. 2013 13.21
0

Je mama dveh otrok, toda Mariah Carey ima pri 43 letih še vedno telo, ki ji ga zavida marsikatera ženska in o katerem sanjajo številni moški. Hollywoodska zvezdnica je na svojem Twitter profilu objavila vroče fotografije s snemanja njenega novega spota, ki ga pevka trenutno snema v Italiji. Ponosna, da ji je po porodu uspelo izgubiti drastično število kilogramov in znova izklesati svoje telo, je svoje bujne obline razkazovala v drznem bikiniju.

Mariah Carey so paparaci ujeli na italijanskem otoku Capri, kjer slavna pevka te dni snema nov glasbeni spot, ki bo zopet poln golote. Med odmori na snemanju si je privoščila malo mokrih morskih užitkov in skočila v bel bikini, ki je le komaj prekril njene najbolj intimne predele, nič manj seksi pa niso kopalke, ki ji nosi v spotu. Zvezdnica je svoje moške oboževalce podražila z objavo fotografij na njenem Twitter profilu, na katerih nosi provokativen črn monokini, ki je komaj zadrževal njene bujne obline.

Mariah Carey - 1
Mariah Carey - 1 FOTO: Twitter

Skrbi, da njeno telo ostaja čvrsto

Težko je verjeti, da se je pevka med nosečnostjo zredila za kar 35 kilogramov, danes pa se lahko pohvali z neverjetno izklesanim in čvrstim telesom. Mariah je v nedavnem intervjuju spregovorila o hujšanju in dejala, da sedaj veliko bolj sočustvuje z ljudmi, ki se borijo z odvečnimi kilogrami. "Včasih sem lahko shujšala samo s pomočjo telovadbe, toda to se je spremenilo. Odkar sem rodila, sem spoznala, da je 90 odstotkov izgube teže odvisno od diete,“ pravi zvezdnica in dodaja: "Moja rutina je namenjena predvsem temu, da ostanem utrjena.“

Do poroke nista seksala

Mariah in njen mož Nick Cannon, sta ob njuni peti obletnici poroke, pred nekaj meseci znova obnovila njune poročne zaobljube. Nick je v enem izmed intervjujev razkril tudi nekaj pikantnih podrobnosti iz njune spalnice. "Ljubiva se na njeno glasbo,“ je dejal raper in dodal: "Saj veste, kako gre. So posebne noči, ko vklopiš glasbo.“ Zvezdnik je priznal, da se je parček do poroke vzdržal spolnih aktivnosti, na vprašanje ali ga je skrbelo, da bo v postelji slaba, pa dejal: "To je Mariah Carey. Če bi bila Mariah Carey slaba v oralnem seksu, me to ne bi motilo. Na koncu je še vedno ena najlepših žensk na planetu.“
 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578