Moskisvet.com
Chloe Madeley

Novice

Pozabila je na modrček!

J.V.
22. 05. 2013 11.04
1

Zvezdnica resničnostnih šovov Chloe Madeley je v zadnjih nekaj mesecih postala navdušena nad objavljanjem provokativnih fotografij na svojem Twiiter profilu. Z njimi rada pokaže svojo novo izklesano postavo, do katere ji je po več letih spopadanja s slabo samopodobo, pomagal priti njen fant in osebni trener. Po razkazovanju utrjenega trebuščka, pa je Chloe sedaj naredila korak naprej in v popolnoma prosojni obleki na ogled postavila tudi svoje oprsje.

Nekdanja udeleženka šova Zvezde na ledu je bila zadnje mesece zaposlena z razkazovanjem svojega čvrstega telesa, do katerega ji je pomagal njen fant Danny Young, pred nekaj dnevi pa svetu pokazala tudi svoje oprsje. Chloe se je na londonske ulice podala oblečena v ultra kratko obleko s prosojnega blaga, ki je razkrivala, da 25-letnica pod njo ne nosi modrčka. Njene bradavičke so bodle v oči, Chloe pa je očitno pozornost, ki jo je prejela s strani paparacev, več kot ugajala.

Bila je nesamozavestna

Starleta je zelo ponosna na svoje dve konfekcijski številki manjše telo, za katerega je morala trdo garati in se petkrat tedensko potiti v telovadnici. Zato ni prav nič presenetljivo, da sedaj izkoristi vsako priložnost, da ga pokaže. Pred nekaj meseci je zvezdnica prvič pozirala zgoraj brez in bila zelo neučakana kdaj bodo njene razgaljene fotografije ugledale luč dneva. "Nikoli si nisem mislila, da bom pozirala zgoraj brez,“ je dejala Chloe in dodala: "Toda res sem trdo garala in komaj sem čakala, da pokažem svoje telo.“ V bikiniju se nikoli ni počutila samozavestno in je vedno skrivala svoj trebuh in roke.

Poslala mu je fotografijo svoje vagine

Chloe in Danny sta par zadnjih pet mesecev in odkar sta začela njuno vročo romanco, nista bila ločena več kot dva dneva. Tako sta se skupaj postavila tudi pred fotografski objektiv in pokazala svoji izklesani telesi. Zvezdnica pravi, da se ne počuti pod pritiskom, da mora ostati v formi zato, da bi fantu ostala všeč in razkriva, da mu druge ženske pošiljajo fotografije svojih intimnih predelov. "Poslala mu je sporočilo, da ve, da ni samski in da je tudi sama zasedena, dodala pa fotografijo svoje vagine.“

 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549