Moskisvet.com
image (28)

Novice

Katera jih je tako dobro naoljila?

J.V.
31. 05. 2013 16.04
0

Gisele Bundchen vsekakor ni tipična mama dveh otrok. Slavna lepotica je tokrat svoje dolge noge in poželjive obline razgalila za brazilsko izdajo revijo Vogue. Na fotografijah jo lahko občudujemo v provokativnih pozah in z naoljeno kožo, njeno telo pa je popolno, kljub temu, da je manekenka pred komaj dvema mesecema drugič rodila. 32-letnica se je samozavestno postavila pred objektiv slavnega fotografa Maria Testina, na sebi pa nima drugega kot seksi črne kopalke!

Težko je verjeti, da je seksi bejba na fotografijah v zasebnem življenju mama 6-mesečni deklici Vivian in 3-letnemu Benjaminu. Ko so fotografije nastale, je minilo komaj šest tednov odkar je Gisele rodila, kljub kratkemu vmesnemu času, pa njeno telo izgleda fantastično. Seveda pa je morala zanj tudi trdo delati.

Najbolj seksi mama na svetu

Manekenka je v enem izmed intervjujev nekoč priznala, da je med prvo nosečnostjo trikrat tedensko hodila na ure joge in še dva tedna pred porodom, obiskovala tečaj kung-fuja. "Mislim, da se veliko žensk, ko zanosijo, odloči, da se sedaj lahko spremenijo v smetnjak,“ je dejala ena izmed najbolje plačanih lepotic, ki že več let pripada športniku Tomu Bradyju, o njej pa sanjajo tudi mnogi drugi moški. Gisele, ki je obakrat rodila doma, se je stroga disciplina med nosečnostjo, vsekakor izplačala. Nad njenim neverjetno izklesanim telesom se je navdušil tudi fotograf, ki je z lepotico svetovnega formata, takoj želel posneti še osem dodatnih modnih editorialov.

Velika zaslužkarica

Gisele se je v preteklih letih že nekajkrat uspelo uvrstiti na Forbesovo lestvico najbolje plačanih manekenk na svetu. Zvezdnica naj bi vsako leto svoj bančni račun okrepila za vrtoglavih 42 milijonov dolarjev in tako zasluži celo več kot njen mož Tom, ki je slavni igralec ameriškega nogometa, ki je na lestvici najbolje plačanih športnikov zasedel deseto mesto.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578