Moskisvet.com
Elisabetta veliko časa preživi v telovadnici, rezultati pa so vidni tudi na njenem telesu.

Novice

Katera ima tako poželjivo?

J.V.
07. 06. 2013 16.24
12

Potrebno je veliko odločnosti in motivacije v telovadnici, da se lahko pohvalite s tako sočno in poželjivo ritko, kot je ta, ki pripada italijanski lepotici Elisabetti Canalis. A k sreči za temnolaso zvezdnico, ki je bila nekoč v romanci z večnim hollywoodskim samcem Georgeom Clooneyem, je njen novi fant osebni trener. Nekdanja tekmovalka priljubljenega šova Zvezde plešejo in švedski zvezdniški trener Marcus Kowal, sta se začela videvati v začetku tega leta.

Elisabetta veliko časa preživi v telovadnici, rezultati pa so vidni tudi na njenem telesu.
Elisabetta veliko časa preživi v telovadnici, rezultati pa so vidni tudi na njenem telesu. FOTO: Instagram

Elisabetta Canalis je na svojem družabnem omrežju Instagram delila poletno fotografijo, na kateri je do poudarka prišla predvsem njena poželjiva zadnjica v majhnih bikini hlačkah, sodeč po njeni izklesani in vitki liniji, pa se italijanska zvezdnica in njen švedski fant zadnje mesece veliko potita v fitnesu. Zvezdnica med drugim tudi že nekaj časa zagreto trenira borilno veščino krav maga.

Njeno telo je v bikiniju popolno

Marcus je sicer do popolnih teles v preteklosti pomagal že številnim hollywoodskim zvezdnikom, med drugim tudi Hilary Swank in Rachel McAdams, Sachi Baronu Cohenu in Brendanu Fraserju. Kot rezultat njunega trdega dela, pa je pred nekaj dnevi Elisabetta pokazala svoje bikini telo, v kopalkah, ki so komaj prekrivale njene najbolj intimne predele. Zagrela 34-letna igralka in manekenka je pozirala ob bazenu v sončnem Los Angelesu in bila videti, kot da je pripravljena, da se zmoči in ohladi v bazenu.

S Clooneyjem si ni želela otrok

Elisabetta je bila kar dve leti v zvezi s šarmantnim Georgeom Clooneyjem, par pa se je razšel leta 2009. "Oba sva se odločila, da je čas, da se razideva,“ je takrat dejala vroča Italijanka in dodala: "Z Georgeom nikoli nisva govorila o poroki in otrocih. Ne pravim, da si tega ne želim, toda ne on in ne jaz si nisva predstavljala, da bi imela nekoč otroke skupaj.“ Clooney je sedaj v romanci z 31-letno Stacey Kiebler, upokojeno profesionalno rokoborko znano po svojih neverjetnih nogah. Par je skupaj od leta 2011.


 

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616