Moskisvet.com
Kate Middleton

Novice

Drastična sprememba v zdravstvenem stanju Kate Middleton

E.R.
10. 09. 2024 08.57
0

Kate Middleton je javnosti sporočila pomembno novico, vezano na njeno trenutno zdravstveno stanje.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kate Middleton je sporočila: "Končno sem končala s kemoterapijo!" Waleška princesa je razkrila, da je zdaj njena prednostna naloga poskrbeti, da se rak po končani kemoterapiji ne vrne. To čustveno novico je delila v svojem najbolj osebnem videu doslej. Video prikazuje Kate, princa Williama in njune otroke, princa Georgea, princeso Charlotte in princa Louisa, kako skupaj uživajo v Norfolku. Princesa je preko videa posredovala čustveno sporočilo o izzivih, s katerimi sta se soočala v preteklih mesecih. 

S tem razkritjem je Fredi Miler pretresel Slovenijo
Preberi še
S tem razkritjem je Fredi Miler pretresel Slovenijo

"Ker se poletje bliža koncu, ne morem opisati olajšanja, ki ga čutim zdaj, ko sem končno zaključila s kemoterapijo. Zadnjih devet mesecev je bilo za nas kot družino izjemno težkih. Življenje se lahko spremeni v trenutku in morali smo najti način za plovbo po neznanih vodah," je povedala Kate.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 Marca letos je princesa potrdila, da so ji med abdominalno operacijo odkrili predrakave celice in da je morala na preventivno kemoterapijo. 

"Ta čas nas je spomnil, da moramo biti hvaležni za preproste, a pomembne stvari v življenju, ki jih mnogi jemljemo za samoumevne. Ljubiti in biti ljubljen, to je najpomembneje," je dejala. 

Zaradi tega je Kate Middleton prekinila svoj dopust
Preberi še
Zaradi tega je Kate Middleton prekinila svoj dopust

Na posnetku je moč videti družino, kako preživlja čas v naravi, se sprehaja po gozdu in na plaži, igra karte in uživa na pikniku. V videu nastopata tudi Katina starša Carole in Michael Middleton. Princesa se je javnosti zahvalila za podporo, ki so jo prejeli v težkem obdobju, in namenila spodbudne besede vsem, ki se borijo z rakom. 

Te hrane Kate Middleton ne sme jesti
Preberi še
Te hrane Kate Middleton ne sme jesti

"Prijaznost, empatija in sočutje, ki smo jih bili deležni od vseh, so bili resnično ganljivi. Vsi, ki bijete svojo bitko z rakom, z vami sem, z ramo ob rami, z roko v roki. Iz teme lahko pride svetloba, zato naj ta svetloba močno sveti," je rekla Kate.

To so ženske, ki bodo vladale Evropi
Preberi še
To so ženske, ki bodo vladale Evropi

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: net.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578