Moskisvet.com
Kate Middleton in princ William sta obiskala družine žrtev napada.

Novice

Zato vsi zaskrbljeno gledajo v roke Kate Middleton

E.R.
14. 10. 2024 01.00
0

Vse odkar je valižanska princesa pričela s kemoterapijo, so njeni prvrženci v skrbeh, saj so na njenih rokah opazili nekaj nepričakovanega.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kate Middleton in princ William sta pretekli teden obiskala družine žrtev napada z nožem v Southamptonu. Tragedija se je zgodila julija letos. Komentirajo, da se je "princesa od Walesa vrnila", javnost v Veliki Britaniji in širše pa je navdušeno pozdravila njen nepričakovani prihod, ki pa ga je zasenčila ena podrobnost, ki že kar nekaj časa intrigira njene privrženci.

Valižanska princesa Kate Middleton je navdušila s svojim urejenim videzom, pri kateri pa je veliko pozornosti pritegnilo dejstvo, da Kate Middleton ni nosila zaročnega prstana, tako kot avgusta, ko je z Williamom čestitala ekipi Velike Britanije za uspeh na olimpijskih igrah v Parizu. Tega kosa nakita ni nosila niti, ko je sporočila, da je končala s kemoterapijo. Spomnimo - Kate Middleton je 22. marca javno sporočila, da boleha za rakom.

V takšnem stanju je Kate Middleton po kemoterapiji
Preberi še
V takšnem stanju je Kate Middleton po kemoterapiji

Trenutno ima nadet prstan, ki je alternativa njenemu zaročnemu prstanu (ta kos nakita je iz zbirke princese Diane). Gre za darilo Williama, ki ji ga je poklonil pred poroko, piše People.Mnogi se sprašujejo, kaj je razlog, da princesa že dolgo ne nosi več zaročnega kosa nakita, ki je seveda, kot se za princese spodobi, precej zajeten.

Kensingtonska palača laže, Kate Middleton ni dobro
Preberi še
Kensingtonska palača laže, Kate Middleton ni dobro

Med temi interpretacijami je tudi zdravnikova razlaga. "Kemoterapija lahko povzroči zastajanje tekočine v rokah, zato morajo številni bolniki med zdravljenjem raka sneti prstane," je povedal avgusta za revijo HELLO! zato je poudaril, da lahko zdravljenje raka povzroči občutljivost in draženje kože, zaradi česar je lahko nošenje prstanov neprijetno.

Zaradi tega je Kate Middleton prekinila svoj dopust
Preberi še
Zaradi tega je Kate Middleton prekinila svoj dopust

Kate Middleton je sicer udeležbo na tem dogodku poskrbela za veliko presenečenje, predvideva pa se, da se bo v javnosti znova pojavila 10. in 11. novembra na proslavi ob dnevu spomina, kar bo obenem predstavljalo tudi njena veliki povratek na javne dogodke. 

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 607