Moskisvet.com
kate middleton

Novice

Kate Middleton za nasmehom skriva veliko bolečino, ki ji trga srce

E.R.
22. 10. 2024 02.00
0

Kate Middleton za svojim nasmehom skriva bolečino, kar pa je priznala le enkrat.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Zaradi bolezni je bila Kate Middleton dolgo časa odsotna iz javnosti, vendar se je zdaj na veselje vseh svojih podanikov in oboževalcev vrnila k opravljanju kraljevih dolžnosti.

Zato vsi zaskrbljeno gledajo v roke Kate Middleton
Preberi še
Zato vsi zaskrbljeno gledajo v roke Kate Middleton

Tako kot večino članov kraljeve družine tudi bodočo britansko kraljico le redko vidimo v javnosti brez nasmeha, vse to pa je pokazala tudi, ko ji je bilo najtežje. Čeprav je pred kamerami vedno nasmejana in se zdi, kot da uživa v vsakem trenutku svojega življenja, so poznavalci kraljeve družine odkrili, da obstaja del kraljevega življenja, ki ga Kate sovraži, in da se za večno toplim nasmehom skriva velika bolečina, ki jo trga od znotraj.

Novinarka in avtorica knjig o kraljevi družini Katie Nicholl trdi, da so službena potovanja za Kate še posebej težka, saj mora biti ločena od svojih otrok, 11-letnega princa Georgea, devetletne princese Charlotte in komaj šestletnega malega Louisa. 

Kate Middleton z družino
Kate Middleton z družino FOTO: Profimedia

Čeprav sta tako Kate kot William na svojih potovanjih videti srečna in zadovoljna, strokovnjakinja razkriva, da je v resnici slika povsem drugačna.

Princ William priznal: "Jaz ne morem zdržati celo noč"
Preberi še
Princ William priznal: "Jaz ne morem zdržati celo noč"

"Kate želi biti moderna, želi biti tam, želi biti prisotna. Čeprav si valižanski princ in princesa lahko privoščita najboljše varuške, je Kate poskrbela, da je za princa Georgea in Louisa ter princeso Charlotte skrbela njena mama, kar se mi zdi povsem normalno. Razumem, koliko tolažbe in miru ji prinaša, da se lahko posveti delu, a zanjo je vedno mučenje, ko mora biti ločena od otrok," je povedala Katie Nicoll za Daily Mail.

Zaradi tega je Kate Middleton prekinila svoj dopust
Preberi še
Zaradi tega je Kate Middleton prekinila svoj dopust

Strokovnjakinja, ki je kraljevi par večkrat spremljala na potovanjih v tujino, trdi, da je Kate med obiskom Butana leta 2016 celo odkrito priznala, da ji je bilo težko, ker njenih otrok ni z njo.

V zadnjih nekaj letih sta Kate in William po poročanju The Mirror celo vzpostavila pravilo, po katerem poskušata zagotoviti, da vsaj eden od njiju, če je le mogoče, ostane doma z otroki.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: story.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 630