Moskisvet.com
kate middleton

Novice

V takšnem stanju je Kate Middleton po kemoterapiji

E.R.
01. 10. 2024 02.30
0

Kate Middleton se je po končani kemoterapiji prvič pojavila v javnosti in s svojim videzom presenetila vse oboževalce.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Kate Middleton je včeraj v strogi tajnosti naredila novo potezo – s sinočnjim oglašanjem na platformi X in sporočilom, podpisanim z začetnicama, kar velja za posebno osebno gesto.

Valižanska princesa Kate Middleton si je ogledala predstavo angleškega nacionalnega baleta v gledališču Sadler's Wells v Londonu.

"Čestitke in hvala Angleškemu nacionalnemu baletu in gledališču Sadler's Wells za čudovito, močno, ganljivo in navdihujočo predstavo Giselle Akrama Khana. Ustvarjalnost brez primere!" je ob fotografiji baletne skupine sporočila Kate Middleton.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Njen obisk gledališča je njen prvi javni nastop, odkar je 9. septembra v videosporočilu objavila, da je končala s kemoterapijo. To je zelo spodbuden znak, da nadaljuje pozitivno pot proti popolnemu okrevanju.

Kate se počasi vrača v javno življenje in počne tisto, kar ljubi, balet je njena velika ljubezen, kar je veljalo tudi za princeso Diano.

Princeso so prejšnji teden opazili med odhodom v cerkev Crathie Kirk v Balmoralu, Daily Mail je poročal, da sta s princem Williamom odšla na kratke počitnice na Škotsko, medtem ko so njuni otroci Charlotte, George in Louis ostali v Berkshiru.

Kensingtonska palača laže, Kate Middleton ni dobro
Preberi še
Kensingtonska palača laže, Kate Middleton ni dobro

Valižanska princesa se je pred desetimi dnevi prvič vrnila na delo po končani kemoterapiji. Glede na sodno okrožnico, uradni zapis o dejavnostih kraljeve družine, se je žena princa Williama srečala s člani ekipe svojega centra za zgodnji razvoj in osebjem Kensingtonske palače v gradu Windsor, priložnost pa je bil njen projekt, posvečen podpiranju zgodnjega razvoja otrok, piše The Telegraph.

Njena prisotnost pomeni začetek princesine vrnitve na delo in k opravljanju njenih obveznosti v prihodnjih mesecih. 

Drastična sprememba v zdravstvenem stanju Kate Middleton
Preberi še
Drastična sprememba v zdravstvenem stanju Kate Middleton

Spomnimo, Kate Middleton je 22. marca v video sporočilu svetovni javnosti sporočila, da je zbolela za rakom. Bilo je dva meseca po operaciji trebušne votline v zasebni londonski bolnišnici. Še danes ni znano, s katero vrsto raka se je borila.

Kate Middleton se je v preteklosti tudi med kemoterapijo ukvarjala s projekti, posvečenimi zgodnjemu razvoju otrok, kar je njen velik cilj. Ko se je počutila dovolj dobro, je delala od doma in bila redno obveščena o tem svojem pomembnem angažmaju.

Zaradi tega je Kate Middleton prekinila svoj dopust
Preberi še
Zaradi tega je Kate Middleton prekinila svoj dopust

Ta projekt preučuje, "kako so izkušnje iz zgodnjega otroštva pogosto temeljni vzrok za današnje najbolj pereče družbene izzive, kot so zasvojenost, razpad družine, slabo duševno zdravje, samomor in brezdomstvo," piše na uradni spletni strani kraljeve družine.

Kate Middleton se z možem princem Williamom zavzema tudi za boj proti brezdomstvu v Veliki Britaniji. Valižanski princ je imel poleti pomembne obveznosti na tem področju.

To si je o Kate Middleton v resnici mislila kraljica Elizabeta
Preberi še
To si je o Kate Middleton v resnici mislila kraljica Elizabeta

Waleška princesa se je sicer po javni objavi diagnoze raka dvakrat pojavila v javnosti, za praznovanje uradnega rojstnega dne Karla III., 15. junija na Trooping the Colour v Londonu in v Wimbledonu, 14. julija.

Kate naj bi se udeležila bogoslužja v podporo dnevu spomina, 10. novembra. Naslednji mesec namerava prirediti svoj letni koncert v Westminstrski opatiji. Ostale obveznosti na njenem urniku še niso potrjene. Kate bo opravljala dolžnosti, "kadar bo le lahko", je dejal vir. Tako bi lahko imela pred seboj malo morje obveznosti ali pa zgolj peščico. Vse je odvisno od njenega zdravja.

Te hrane Kate Middleton ne sme jesti
Preberi še
Te hrane Kate Middleton ne sme jesti

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597