Moskisvet.com
Shujšana Severina je ostala brez oblin, ki so navduševale številne moške.

Novice

Kam so izginile Severinine prsi?

U.S.
06. 03. 2013 13.23
20

Severina je zadnje čase zelo aktivna na družbenem omrežju. S svojimi oboževalci je, odkar je oznanila, da ste se z Milanom razšla, stkala prav posebno vez. Postali so njeni prijatelji in zaupniki. Prav njih tudi najprej obvesti o vsem, kar se ji dogaja. Tako je bilo tudi tokrat …

Shujšana Severina je ostala brez oblin, ki so navduševale številne moške.
Shujšana Severina je ostala brez oblin, ki so navduševale številne moške. FOTO: Facebook
Pred dnevi je na svojem Facebooku objavila fotografijo, tik preden je obiskala razstavo Dimitrija Popovića Kafke v Ljubljani. Za to priložnost je izbrala temnomodro obleko z globokim dekoltejem, medtem ko je na glavi nosila unikaten modni dodatek z veliko perja. V oči je njenim oboževalcem padel predvsem njen dekolte, ki zadnje čase ni več tako zelo bujen, kot smo ga bili vajeni v preteklosti.
Dolgo časa je bila prepričana, da ima krive noge.
Dolgo časa je bila prepričana, da ima krive noge. FOTO: Facebook

Dejstvo je, da je zvezdnica v zadnjem času izgubila kar nekaj kilogramov, s tem pa so izginile tudi njene obline, s katerimi je v preteklosti burila moško domišljijo. Ne glede na vse je od svojih oboževalcev v samo dveh urah dobila več kot dva tisoč všečkov in ogromno komplimentov.

Shujšala od žalosti

Hrvaški mediji ugibajo, kako veliko osebno stisko je pevka v zadnjem času doživljala, da je tako shujšala. "Izogibala se je hrani in živela je predvsem od cigaret," so medijem razkrili njeni znanci. A očitno je zdaj temačnih dni za pevko konec, saj je pred dnevi presenetila z odkritim priznanjem, da sta se z Milanom pogovorila in znova zaživela skupaj. "Ljubiva se. Skupaj sva. Najina ljubezen nikoli ni bila vprašljiva," je priznala 40-letna pevka, ki ima s svojim izbrancem sina Aleksandra.

Božanske so tudi njene noge ...

Dekolte pa ni edina stvar, ki jo na lepi pevki opazijo moški. Pogosto so pozorni tudi na njene dolge noge, ki so pevko dolgo časa obremenjevale. "Pri 20 letih sem bila prepričana, da imam krive noge. Ne skrbite, samozavest pride z leti," je spregovorila o svojem najstniškem kompleksu, o katerem danes ni več duha ne sluha.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616