Moskisvet.com
Zakonca Chapman na rdeči preprogi

Novice

Na rdeči preprogi zarinil glavo v kipeče oprsje

U.S.
10. 04. 2013 10.13
0

Na rdeči preprogi, po kateri so se sprehodili številni glasbeniki in zvezdniki, pred podelitvijo 48. ameriških country nagrad (AMA) sta največ prahu dvignila zakonca Chapman, ki sta s svojo norčavostjo poskrbela za dodatno popestritev dogajanja. Čeprav je že sama Beth s tesno rožnato obleko preveč poudarila svoje bujne obline, je še za dodatno senzacijo poskrbel Duane 'Dog', ki je ženi kar pred vsemi glavo zaril med oprsje.

Podelitev 48. ameriških country nagrad, ki se je letos odvijala v Las Vegasu, je postregla s kar nekaj vrhunci večera. A kaj ko sta pevko Mirando Lambert, ki je bila velika dobitnica nagrade za pevko leta in pesem leta, zasenčila zakonca Chapman, ki sta s svojim neprimernim vedenjem že na rdeči preprogi poskrbela za pravo senzacijo.

Zakonca Chapman na rdeči preprogi
Zakonca Chapman na rdeči preprogi FOTO: Reuters

Bila sta povsem divja

Duane 'Dog' Chapman in njegova žena Beth sta se na rdeči preprogi pojavila kot največji zvezdi. Beth je preostale zvezdnice, ki so za ta večer skrbno izbrale večerne toalete, zasenčila že s povsem neprimerno opravo, ki je v ospredje postavila njeno bujno oprsje. In kot da to ni bila že dovolj velika senzacija za naslovnice, ki jih danes krasita, je njen mož poskrbel še za dodaten škandal. Svojo glavo je pred fotografskimi objektivi v šali zaril v ženine prsi in ob tem spuščal čudne zvoke. Nato sta se pred vsemi še strastno poljubila in tako pokazala, kako zelo srečna sta skupaj.

Znan po tem, da lovi zločince

Preden je 60-letni Duane postal zvezda resničnostnega šova, je deset let delal na radiu kot 'lovec na glave'. Vsakodnevno je pomagal policistom prijeti pobegle zločince, tako da je zanje ponujal denarne nagrade. V 27-letni karieri je tako za zapahe spravil več kot 6000 kriminalcev. Njegovo dobro delo pa je služilo tudi za izhodišče pri snemanju resničnostne oddaje, kjer se na lov za zločinci poda s kamero.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578