Moskisvet.com
image (28)

Novice

Kakšno tekmovanje: popolnoma gole brcale žogo

J.V.
10. 06. 2013 15.08
28

Pretekli vikend se je začelo prvo žensko nogometno prvenstvo, na katerem športna oblačila niso bila del obvezne opreme, ravno nasprotno, manj jih je, bolje je. Seksi tekmovalke so se pomerile na zeleni ravnici, prvenstvo pa je bilo zagotovo uresničitev sanj za številne moške. Le kdo si ne bi želel gledati popolnoma golih deklet med igranjem nogometa? Organizatorji upajo, da bo erotično obarvan športni dogodek, postal vsakoletna tradicija!

V Berlinu je bilo minuli vikend zelo pestro. Dogajanje je namreč popestrilo prvo golo evropsko prvenstvo v nogometu, na katerem so se pomerila številna vroča dekleta, ki so pokazala svoje sposobnosti brcanja žoge. Oblečene le v ultra majhne tangice ali celo popolnoma gole, so nekaj ur tekale po igrišču in se trudile zadeti čim več golov. Sicer pa to ni prvo športno tekmovanje, v katerem se morajo udeleženke razgaliti, če si želijo sodelovati. Na svetu obstaja še devet različnih športnih aktivnosti, ki so se jih organizatorji po celem svetu, odločili začiniti z goloto.

Tek po mestnih ulicah v spodnjem perilu

Ženske v seksi spodnjem perilu igrajo ameriški nogomet, vse odkar je bila športna zvrst odkrita leta 2003 v Ameriki. Tekmovanja se vsako leto udeleži sedem različih ekip z imeni, kot sta Strast Philadelphie in Greh Las Vegasa. Športni dogodek je postal tako razvpit in uspešen, da so z njim začeli tudi v Kanadi in Avstraliji, v prihodnjih letih pa se bo zagotovo razširil tudi drugje po svetu. Študentje na univerzi v Arizoni so vsako leto fotografirani med ogrevanjem za njihov že tradicionalni tek v spodnjem perilu. Podobna tekmovanja se odvijajo tudi po drugih ameriških mestih, največji pa se vsako pomlad zgodi prav v Arizoni. Več tisoč tekačev in tekačic se sleče do svojih spodnjic in modrčkov ter se poda na sprint po mestnih ulicah.

Na Kitajskem se goli 'valjajo' po blatu

Na Kitajskem je v zadnjih letih postala zelo priljubljena rokoborba v blatu, brez oblačil, seveda. Vsako leto se več tisoč moških in žensk sleče praktično do golega in se odpravi na 'valjanje' po blatu v bližini jezera v Wuhanu. V Nemčiji pa imajo poleg razgaljenega nogometa, tudi zelo priljubljeno prvenstvo v golem sankanju. Kljub nizkim zimskim temperaturam se na njem vsako leto do golega slečejo številna dekleta ter se golih prsih spustijo po zasneženi progi. Omenimo lahko še golo kopanje, golo kolesarjenje, dogodek, ki je svojo otvoritev doživel leta 2004, v deželi tam spodaj so navdušeni tudi nad golim rugbyjem, v Kanadi pa se razgaljeni radi spuščajo po belih strminah.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578