Moskisvet.com
image (28)

Novice

Spoznajte njeno divjo plat ...

J.V.
12. 06. 2013 08.06
0

Slavna manekenka in ena izmed Victorijinih angelčkov, Doutzen Kroes, je lepotica, ki krasi junijsko naslovnico brazilske izdaje revije Vogue. Nizozemska manekenka je bila do sedaj poznana po bolj umirjenem življenju, kot kaže pa ima tudi ona poredno stran. To je spustila na dan za fotografa Maria Testina in na fotografijah pokazala svoje mamljive čare in razgaljeno telo.

Tako kot je to pred kratkim za isto revijo storila njena slavna prijateljica Gisele Bundchen, se je tudi Doutzen razgalila za priljubljeno revijo. Dolgonoga lepotica je pozirala v belih kopalkah, za nekaj fotografij pa razgalila tudi svoje oprsje. Junijska izdaja revije bo kot kaže še kako vroča, glede na to, da strani revije poleg Gisele in Doutzen krasijo tudi lepotice, kot je Pamela Anderson. Vse so se postavile pred fotografski objektiv Maria Testina, fotografije pa raziskujejo tematiko človeškega telesa in podobe. In Doutzino telo je popolno!

Najbolj seksi mama na svetu

28-letna nizozemska manekenka je že nekaj let srečno poročena z DJ-jem Sunneryjem Jamesom, s katerim ima tudi 2 leti starega sina Phyllona. Svoje izklesano telo pripisuje redni telovadi, po kateri se, kot pravi sama, vedno počuti srečno. "Telovadba naredi veliko razliko. Če zjutraj telovadiš, se kasneje, zaradi sprostitve endorfinov počutiš odlično. Na splošno si videti bolje in se bolje počutiš," pravi lepotica, ki vsak dan nekaj ur preživi v telovadnici.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578