Moskisvet.com
image (28)

Novice

Kako se je pa to zgodilo?

S.R.
06. 01. 2012 15.31
4

No, tega pa ne vidimo vsak dan. Policija v Kaliforniji je namreč javnosti sporočila, da se je njihovo nedavno zasledovanje zločina končalo precej nenavadno. Avtomobil ubežnika je namreč končal kar na strehi hiše.

Po izjavah policistov je ubežnik z neprilagojeno hitrostjo in povrh vsega še z ukradenim vozilom bežal pred možmi postave. Med vožnjo je zadel skalo in nato še drevo, nato pa je njegov avtomobil končal na strehi stanovanjske hiše. Jeanell Ricks, ena izmed stanovalk v hiši, je sprva mislila, da gre za potres, saj se je celotna hiša začela premikati.
O nenavadnem incidentu so hitro obvestili tudi lastnika hiše Garyja Brara, ki je ob besedah, da je na njegovi hiši avtomobil, mislil, da gre za šalo. Takoj zatem se je odpravil na svetovni splet, da bi vse skupaj preveril. Zares je našel fotografijo avtomobila na svoji hiši, a še vedno ni verjel, da je kaj takega mogoče, zato se je odpravil na prizorišče, da bi se o vsem skupaj prepričal na lastne oči. Ubežnik, 25-letni Benjamin Tucker je po nesreči pobegnil s prizorišča, a ga je policija prav kmalu prijela na domu njegovega bivšega dekleta. Tuckerja je policija že prej iskala zaradi napada s smrtonosnim orožjem in terorističnih groženj, sedaj pa je policija njegovemu spisku zločinov dodala še avtomobilsko tatvino, pobeg s kraja nesreče in beg pred policijo. Sreča v nenavadni nesreči pa je bila, da se med lovom in posledičnim izletom avtomobila na strehi nihče ni poškodoval. Avtomobil so s strehe na tla spustili z dvigalom, Tuckerja pa lahko tolaži le dejstvo, da mu je med begom uspel zares neverjeten podvig.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578