Moskisvet.com
Jegulja - 2

Novice

Kako grozljiva spolna praksa!

N.J.
07. 02. 2014 10.43
63

60-letna zakonca iz Rima sta glavna protagonista nenavadnega dogodka, ki se je zgodil na rimski obali med Circeom in Terracino. Zaljubljenca sta se namreč lotila neobičajne erotične avanture, ki pa se je končala tragično.

Erotična zgodba 2011 - 4
Erotična zgodba 2011 - 4 FOTO: iStockphoto

60-letnika sta na svojo romantično-erotično avanturo s seboj vzela živo jeguljo in limono. Med erotično igrico naj bi si moški tako v anus vstavil limono, ženska pa v vagino jeguljo, vendar pa se stvari niso odvijale ravno po načrtih ... Zakonca sta namreč pristala na urgenci - z limono in jeguljo še vedno vstavljenima v intimne predele. Zdravniki so bili nad prizorom sprva šokirani, najprej pa so ukrepali pri ženski. Jegulja je namreč mesojeda žival, z grizenjem pa je že povzročila ženski krvavitve.

Da bi jeguljo odstranili, so morali zdravniki žival najprej uspavati, saj nikakor ni hotela iz vaginalne odprtine. Ko so jo odstranili, pa so se zdravniki lotili še reševanja moškega. Limone mu niso mogli kar izvleči, zato je bil potrebe manjši poseg.

Oba zakonca sta preživela, odnesla sta jo le z nekaj šivi in bolečinami.
 

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578