Moskisvet.com
image (28)

Novice

Kaj tako ogabnega pa že dolgo ne!

N.J.
07. 05. 2014 11.42
17

Če ste mislili, da je 'selfie-manija' že kaj začela popuščati, ste se pošteno zmotili. Med 'običajnimi smrtniki' in tudi slavnimi osebnostmi postaja to vedno bolj priljubljen način opozarjanja na lasten obstoj. Če so sprva prevladovale fotografije obraza, pa gredo selfiji (ali po slovensko 'sebki') iz dneva v dan korak dlje ...

Žena tenisača Andyja Roddicka, Brooklyn Danielle Decker, je tako na svojem Instagram profilu objavila 'najbolj ogaben selfie'. Poleg fotografije, na kateri se je pošteno 'spačila' in iz seksi dolg vrat spremenila v vrat 's sedmimi podbradki', pa je pripisala: "Okej, sedaj pa mi pokažite svoje najgrše selfieje .... #friendswithbetterselfies Mislim da zmagam jaz."

27-letna Brooklyn je sicer ameriška manekenka in igralka, ki je krasila tudi že strani Sports Illustrated Swimsuit Issue, delala za Victoria's Secret, ter med drugim nastopila v serijah Chuck in Ugly Betty ter v filmu What To Expect When You're Expecting. Z Andyjem Roddickom je poročena od aprila 2009, svoje gnezdece pa sta si ustvarila v Austinu, kjer si je že prej svojo rezidenco ustvaril Andy.

 

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578