Moskisvet.com
Tilen Deško - 1

Novice

V Gostilni tega ni nihče pričakoval!

M.Č.
18. 10. 2013 14.55
30

V Gostilni se je pretekli teden zgodil dogodek, ki je zasenčil vnete debate in glasovanja za tekmovalki na vročem stolu. Pred studijskim občinstvom in pred vso Slovenijo je tekmovalec Tilen Deško pokleknil pred svojim dekletom Tanjo Žnidaršič in jo zaprosil za roko.

Na vročem stolu sta se v oddaji Gostilna išče šefa znašli Martina in Mojca, poleg vnete razprave in glasovanja pa se je zgodila zaroka, kar je presenetilo gledalce, še posebej pa Tilnovo dekle Tanjo Žnidaršič, ki pravi, da je bila zelo presenečena, čeprav sta s Tilnom par že 11 let. »Zaroka je resnično nepričakovan dogodek. Posebej pa takšna zaroka in moram priznati, da me je Tilen resnično zelo presenetil,« nam je povedala simpatična plavolaska.
Dogajanje v šovu Gostilna išče šefa lahko 24 ur na dan spremljate na VOYO!

V vseh letih, odkar sta par, sta se seveda o poroki že pogovarjala, vendar tega ni pričakovala. »O poroki sva se običajno pogovarjala po tem, ko sva bila povabljena na kakšno poroko najinih prijateljev, ki so naju resnično navdušile in je bila vsaka nekaj posebnega,« nam je zaupala.

»Tilen je samozavesten človek, ki ga ni strah sprejemati velikih odločitev«

»11 let si že z mano, me podpiraš, me spoštuješ, me ceniš, me neguješ, me zdraviš, narediš zame vse, kar lahko perfektna ženska naredi za enega moškega. In rad bi te vprašal, ali boš postala za vedno moja,« so bile Tilnove besede, zaradi katerih je v studiu le redko katero oko ostalo suho.

Za tako odločitev je potrebnega veliko poguma, zato smo Tanjo vprašali, ali je njen zaročenec vedno tako odločen. »Po naravi je Tilen zelo samozavesten človek, ki ima veliko srce ter glavo na pravem mestu in ga ni strah sprejemati novih odločitev. Sem pa prepričana, da je moral zbrati veliko poguma, da je storil takšen korak pred celo Slovenijo,« nam je povedala.

Vprašanje, kateremu je Tanja odgovorila z odločnim »da«, po romantiki prekaša vse, kar je Tilen do zdaj naredil. »Tilen je zelo pozoren moški. Poleg tega, da je moj partner gojiva tudi veliko zaupanje in prijateljstvo. Kadar ga potrebujem je ob meni in vedno me razveseli s kakšno majhno pozornostjo, ki mi ogromno pomeni. Najbolj romantičen trenutek do zdaj je bila gotovo zaroka oziroma besede, s katerimi me je zaprosil, ki so bile prečudovite,« je povedala Tanja, ki se že ob omembi zaroke še vedno od srca nasmeji.

Tanja je romantičen dogodek proslavila z njeno družino, medtem ko Tilna že močno pogreša. »Zaroko bova proslavila skupaj in tega se zelo veselim, ker ga resnično že zelo pogrešam. Tisti večer pa smo proslavili z mojo družino, ki mi pomeni največ na svetu,« odgovori na vprašanje, kako je proslavila. O poroki, ki se bo zgodila prihodnje leto, pa nam ni razkrila še nič, saj pravi, da se bosta skupaj odločila, kaj si želita. »Bo pa gotovo nepozabna,« še pove.

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626