Moskisvet.com
Goran Dragič - 2

Novice

Kaj se dogaja z Dragičem?!

N.J.
14. 11. 2013 08.34
12

Goran Dragič letošnjo sezono nima prav nobene sreče, kar se tiče poškodb. Novopečeni očka se je na sredini tekmi, ko je s Phoenixi gostoval v Portlandu, namreč že četrtič poškodoval – v samo mesecu in pol!

Goran Dragič - 1
Goran Dragič - 1 FOTO: Twitter

Na tekmi med Sunsi iz Phoenixa in portlandskimi Trail Blazerji je slovenski košarkar Goran Dragič znova utrpel poškodbo. Po trčenju s košarkarjem Portlanda Moem Williamsom v zadnji četrtini tekme mu je namreč počila leva arkada, zaradi česar je slovenski reprezentančni branilec prejel 13 šivov. To je bila že njegova četrta poškodba letos – dvakrat je utrpel poškodbo gležnja, že drugič pa jo je skupila njegova glava! Po koncu tekme in kasneje tudi na Twitterju, na katerem je objavil fotografijo poškodbe, je Dragič sicer zagotovil, da bo na petkovi tekmi proti Netsom že igral.

Dragič je sicer na parketu odigral skoraj 25 minut, svoj nastop pa je zaključil s 14 točkami, enim skokom in eno podajo. Kljub temu so košarkarji Phoenixa ostali brez zmage, tesno in napeto tekmo pa je 6,9 sekunde pred koncem 90 : 89 zaključil Damian Lillard.

Udrih brez minutaže

Včeraj pa je bila na sporedu tudi tekma med New Yorkom in Atlanto. New York je v gosteh premagal Atlanto s 95 : 91, trener kratkohlačnikov Mike Woodson pa v ogenj ni poslal slovenskega branilca Bena Udriha, ki je tako ostal brez minutaže. Najbolj učinkovit igralec zmagovite ekipe je bil Carmelo Anthony, ki je dosegel 25 točk.
 

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578