Moskisvet.com
Andrej, Teja in Jani

Novice

Tako je, ko ima prost dan

Jana Šaletič
28. 03. 2013 08.46
41

Pri tako polnem in pestrem življenju, kot ga ima šef Andrej, je zelo pomembno, da si vzame čas za sproščanje. Le tako je lahko vedno znova pripravljen na naporen urnik, ki ga ima šef tako uspešne in priljubljene gostilne, ki je vedno polna …

Andrej Murko, lastnik najslavnejše gostilne v Sloveniji, se najraje sprošča v naravi, zato se v prostem času pogosto odpravi v hribe, kjer se lahko popolnoma sprosti, pozabi na vse obveznosti, ki ga čakajo v Gostilni pri šefu, si zbistri misli in se pripravi na še en teden, poln novih delovnih izzivov. Z njim smo preživeli enega njegovih redkih prostih dni.

Dan se začne s kavico

Po kavici, ki je zanj neizogiben del jutranjega rituala, se Andrej ponavadi kar takoj odpravi v naravo. Dan, ko smo ga obiskali, pa ni bil ravno najlepši. Sivo jutro ni obetalo prav veliko, zato je Andrej, preden se je odpravil v hribe, na telefonu preveril vremensko napoved. Ker je bil napovedan dež, je prosti dan raje izkoristil za snidenje z nekdanjima sotekmovalcema iz resničnostnega šova Gostilna išče šefa – Janijem in Tejo.

Razposajena trojica

Dobro razpoložena trojica je bila zelo vesela ponovnega srečanja, Andrej pa je izkoristil priložnost ter jima predstavil tri specialitete, ki jih je pripravil posebej za velikonočne praznike. Tudi tokrat si je pomagal s svojim pametnim telefonom. Na SkyDrivu Andrej hrani fotografije in dokumente, kot so delovne naloge, nakupovalni seznami in podobno. Do vseh vsebin dostopa kjer koli in kadar koli in ravno zato je Janiju in Teji tudi na kavi z lahkoto pokazal, kakšno kulinarično presenečenje je pripravil za vse, ki se boste zadnji vikend v marcu odpravili v priljubljeno Gostilno pri šefu. Natančne predstavitve jedi si lahko pogledate na VOYO.

"Čvek" z Julijano

Tejo je zanimalo, kako je Julijana, zato je Andrej predlagal, da jo pokličejo kar prek Skypa. Ker ima Andrej pametni telefon, so tudi to z lahkoto opravili. Jani se je z Julijano šalil, naj ona kar dela, medtem ko oni pijejo kavico v mestu. Po kratkem pogovoru se je vesela trojica še fotografirala z Andrejevim telefonom in fotografije naložila na SkyDrive, da jih je Julijana lahko takoj pogledala.

Andrej nam je razložil, da je zaradi moderne tehnologije in zaradi pametnih naprav tudi v prostem času vedno dosegljiv ter da v vsakem trenutku lahko preveri, kako poteka delo v kuhinji.

V videu si poglejte, kako je Andrej preživel prost deževen dopoldan ter kako mu pametne naprave tudi v prostem času omogočajo, da je vedno povezan z Gostilno pri šefu.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (41)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 626