Moskisvet.com
image (28)

Novice

Nikoli ne boste ugotovili, kaj je promovirala!

U.S.
18. 04. 2013 08.30
4

Kar malce debelo so hrvaški mediji pogledali, ko so v svojih elektronskih nabiralnikih našli sporočilo nekdanje miss Hrvaške Aleks Grdić. Sporočilo samo po sebi še ni bilo tako šokantno, kot so bile presenetljive fotografije, ki jih je manekenka priložila. V želji, da bi za neki frizerski salon naredila kar najboljšo reklamo, se je slekla, vroči material pa takoj posredovala medijem.

Manekenka Aleks Grdić, ki se je naši južni sosedje dobro spominjajo, saj je leta 2003 Hrvaško zastopala na izboru Miss sveta, je s svojo zadnjo potezo presenetila medije. Kar sama od sebe jim je v želji, da naredi za frizerski salon, ki ga že vrsto let obiskuje, čim boljšo reklamo, poslala svoje razgaljene fotografije.

In na kaj ste bili pozorni vi?

Mediji so ponujeno priložnost seveda zgrabili z obema rokama, a kaj, ko so se bralci bolj osredotočili na gole fotografije, kot na ime frizerskega salona, na katerega prisega 32-letna lepotička. Ta je bil večkrat (nehote) spregledan, saj je manekenka bralce s svojimi oblinami povsem omrežila.

Gola pozirala že tretjič

To ni bilo prvič za lepo Hrvatico, da se je pred objektivom slekla. Hrvati so jo lahko povsem golo občudovali že leta 2005 in 2008, ko je vsa oblačila odvrgla med poziranjem za priznano moško revijo. Pohvali pa se lahko tudi z manjšo filmsko vlogo, ko je leta 2007 zaigrala ob Richardu Geru in Terrenceu Howardu v filmu The Hunting Party.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578