Moskisvet.com
seks

Novice

Ju kdo pozna?

N.J.
24. 03. 2014 11.23
42

Policisti iz Newarka v Delawareu prosijo javnost za pomoč. Radi bi namreč identificirali par, moškega in žensko v poznih 20. letih, ki sta si na paradi ob dnevu St.Paddy's Day sredi belega dneva privoščila seks na javnem mestu, in sicer za smetnjaki ob parkirišču picerije Grotto Pizza na glavni ulici.

Par naj bi bil v študentskih letih in najverjetneje pod vplivom alkohola, čeprav sta mislila, da ju nihče ne bo opazil pa nista imela te sreče - posnela ju je namreč kamera mobilnega telefona anonimneža, ki se je v tistem trenutku peljal mimo parkirišča. Seks na javnem mestu je v Delawareu kaznivo dejanje, zato bi ju policija rada identificirala.

Sicer bi bilo bizarno pričakovati, da bi kdo od Slovencev lahko pomagal identificirati živahna in pohotna študenta, je pa prav, da vas na tem mestu opozorimo, da seks na javnem mestu tudi v Sloveniji ni dovoljen. 3. odstavek 7. člena Zakona o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) namreč določa, da se 'kdor na javnem kraju spolno občuje, razkazuje spolne organe ali na vsiljiv način ponuja spolne usluge in s tem koga moti, povzroči vznemirjenje ali zgražanje ljudi, kaznuje z globo od 50.000 tolarjev do 100.000 tolarjev' (208,65 do 417,29 evra).

 

KOMENTARJI (42)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549