Moskisvet.com
Jovanotti - 2

Novice

Jovanotti – huda nesreča v Trstu

K.Š.
12. 12. 2011 15.26
3

Jovanotti, ki bi moral nocoj nastopiti v Trstu, je pretresen. Izjave za javnost še ni podal, vendar obstaja zelo velika verjetnost, da bo koncert, na katerega naj bi prišlo tudi zelo veliko Slovencev, odpovedan.

Jovanotti in Saturnino
Jovanotti in Saturnino FOTO: YouTube

Delovna nesreča, ki se je pripetila v notranjosti stadiona Chiarbola v Trstu, se je zgodila 12. 12., okoli 14. ure. Oder, ki je sestavljen tudi iz težkih kovinskih stebrov, se je dobesedno sesedel. Oder, na katerem naj bi se nocoj odvrtel 'največji spektakel', je pod seboj pokopal kar nekaj ljudi ... Po poročanju italijanskih medijev naj bi jih bilo več kot deset.
Na kraju dogodka je že policija, ki preiskuje razlog za nesrečo. Sreča v nesreči pa je, da se je oder podrl pred tonsko vajo in ne med samim koncertom.

Jovanotti se je odločil, da bo turnejo prekinil. Na svojem twitter profilu pa je izrazil veliko žalost zaradi te nesreče, v kateri je umrl 20-letni študent Francesco Pinna.

Oglejte si videospot, na katerem je dobro viden oder z razkošno scenografijo.


 

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616