Moskisvet.com
image (28)

Novice

Najstnica jo je komaj še skrila!

U.S.
16. 05. 2013 08.12
13

Za mlado Tallulah Willis so že pred leti mediji pisali, da je najbolj divja od vseh treh Willisovih hčerk. Prav ona, so ugibali, bo svojim slavnim staršem povzročala največ skrbi. In mogoče so imeli celo prav ...

19-letna Tallulah Willis za razliko od večine najstnic zadnjega materinskega dne ni preživela s svojo mamo Demi Moore. Pravzaprav tudi ona tako kot njeni starejši sestri Rumer in Scout z njo ni v najboljših odnosih.

Nočno življenje zna biti naporno

Kakor koli že, 19-letnica, ki že dlje časa velja za najbolj problematično Willisovo hčerko, se je odločila, da bo s prijateljicami odpotovala v mehiški Cabo San Lucas. Tam si je privoščila krajše počitnice. Poležavanje na plaži in divje nočno življenje sta bila kot nalašč zanjo. Velike podočnjake, ki jih je dobila zaradi premalo spanja, je na plaži čez dan skrivala za velikimi sončnimi očali.

Skoraj bi jo pokazala

Očitno so bila dekleta čez dan res tako utrujena in povsem brezskrbna, da se niso kaj dosti ozirala niti niti na to, kako so videti v kopalkah in ali jih kdo opazuje, kar bi najmlajša Willisova kmalu močno obžalovala. Njene črne kopalke so ji namreč v nekem trenutku zlezle preveč na stran in malo je manjkalo, da ni na plano pokukala njena nožnica.

Niso se ozirale na nikogar

Ko so na letališču ob prihodu domov novinarji Tallulah vprašali, ali ve, da je na plaži med počitnicami skoraj pokazala preveč, jim je mlada zvezdnica pojasnila, da s prijateljicami še časa za kakšen konkreten obrok niso imele, kaj šele za kaj drugega. Obenem pa jim je zaupala še, da jim je bilo povsem brezskrbno življenje tako zelo všeč, da so se odločile, da se tja prav kmalu vrnejo.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 616