Moskisvet.com
john William Ferrell

Novice

To je pravo ime slavnega igralca, on ga ne more slišati

M.S
13. 07. 2024 05.00
0

Ameriški igralec in producent John William Ferrell je v nedavnem intervjuju spregovoril o svojih občutkih med odraščanjem in procesu samosprejemanja. Zvezdnik je priznal, da je bil kot otrok osramočen, ko so ga klicali John namesto William.

Ameriški igralec in producent John William Ferrell je znan po svojih komičnih vlogah v filmih, kot so Elf, The Other Guys in Get Hard. V svoji bogati karieri je prejel več nagrad in nominacij, med drugim štiri nagrade za svoje delo kot producent pri seriji Succession. V nedavnem intervjuju v podkastu MeSsy je Ferrell spregovoril o svojih občutkih med odraščanjem in procesu samosprejemanja. "Spomnim se, da sem se počutil tako osramočen, ker je moje pravo ime John," je opisal 56-letni igralec.

Nekoč alfa tekmeca, danes nerazdružljiva prijatelja
Preberi še
Nekoč alfa tekmeca, danes nerazdružljiva prijatelja

Povedal je, da je moral učitelju na prvem šolskem dnevu razložiti, da si želi, da bi ga klicali po imenu Will. Priznal je, da so ostali učitelji potrebovali vsaj teden dni, da so se naučili pravilno uporabljati njegovo ime. "To je bilo zame neznosno, to ni bila moja izbira," je pojasnil Ferrell o svojih občutkih. "Moja starša sta me poimenovala John, vendar sta me klicala po imenu Will," je dodal zvezdnik. Vsako šolsko leto so ga nenehno spraševali po njegovem imenu, zaradi česar je vsako leto moral pojasnjevati in popravljati, kako ga kličejo.

56-letni  igralec in producent John William Ferrell
56-letni igralec in producent John William Ferrell FOTO: Profimedia

Vsi oboževalci igralca Johna Williama Ferrella ga ne zamudite v soboto, 13. julija ob 20. uri na Kanalu A v komediji Očka proti fotru. Will Ferrell in Mark Wahlberg se soočita v ubijalsko duhovitem dvoboju očeta proti očimu. Komedija sledi težavnemu življenju krušnega očeta Brada, ki se po poroki z lepo Saro želi prikupiti njenima otrokoma. Ker si resnično prizadeva, da bi ga otroka sprejela, ju počasi pridobi na svojo stran, toda ves njegov trud je uničen, ko se znova pojavi njun pravi oče Dusty. Neodgovorni divjak takoj pritegne pozornost otrok, tiha vojna z Bradom pa se počasi prevesi v odkrit in brezkompromisen spopad za večjo naklonjenost otrok, kjer ne manjka bolečih udarcev pod pas in skrivnih ukan, ki pa se vedno znova izjalovijo.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497