Moskisvet.com
John Ashton

Novice

Po več letih je slavni igralec izgubil boj s težko boleznijo

E.R.
30. 09. 2024 07.22
0

John Ashton, ki je zaslovel kot detektiv Josh Taggart v seriji "Policaj z Beverly Hillsa", je umrl po težkem boju z rakom.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ameriški igralec John Ashton, ki ga je občinstvo spoznalo predvsem skozi lik detektiva Josha Taggarta v filmski seriji "Policaj z Beverly Hillsa", je za rakom umrl v 76. letu starosti.

Igralec je umrl v krogu svoje družine, ki je zahtevala, da se denar za rože preusmeri kot donacija Pathways Hospice Care.

Umrla je legendarna igralka, po tej vlogi se jo bomo spominjali vsi
Preberi še
Umrla je legendarna igralka, po tej vlogi se jo bomo spominjali vsi

"John je zapustil dediščino ljubezni, predanosti in služenja. Za vedno ga bodo cenili njegova žena, otroci, vnuki, pa tudi njegov brat, sestre, širša družina in vsi, ki so ga imeli radi. Johnov vpliv na svet si bodo zapomnile in slavile še generacije, ki prihajajo," je v izjavi dejal njegov predstavnik Alan Somers.

Zvezdnik je nevede umiral štiri leta
Preberi še
Zvezdnik je nevede umiral štiri leta

Ashtonova kariera je trajala več kot pet desetletij, poleg serije Policaj z Beverly Hillsa pa ga je občinstvo lahko videlo še v filmih Šolska ljubezen in Polnočna dirka z Robertom de Nirom ter v eni epizodi serije M*A*S*H. Zadnji film, v katerem je nastopil, je bil četrti del filmske serije Policaj z Beverly Hillsa, ki je bil izdan za Netflix julija letos.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: showbuzz.dnevnik.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 597