Moskisvet.com
Joaquin Phoenix

Novice

Nekoč je prosjačil na ulici, danes je eden največjih zvezdnikov

E.R.
04. 10. 2024 04.00
0

Sedaj je z eno samo besedo poskrbel za velik šok med svojimi oboževalci.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Slavni igralec Joaquin Phoenix je izrekel eno samo besedo in s tem sprožil govorice, da se je skrivaj poročil s kolegico Rooney Maro, s katero je že leta v zvezi. Slavni par se je sicer uradno že zaročil, pričakujeta pa tudi drugega otroka.

Joaquin Phoenix je Rooney Maro oklical za svojo ženo v podkastu "Talk Easy with Sam Fragoso". Igralec je v njem spregovoril o tem, kako je nastal njegov govor na podelitvi oskarjev leta 2020, pri čemer je razkril, da se je besed spomnil, ko se je pogovarjal z mamo in ženo. Kasneje je jasno povedal, da je, ko je omenil svojo ženo, mislil na Rooney.

Mislil je, da ga prezira, danes sta eden najsrečnejših parov
Preberi še
Mislil je, da ga prezira, danes sta eden najsrečnejših parov

Spoznala sta se leta 2012, ko sta delala na filmu "Her". Svojo zvezo sta začela nekaj let kasneje, ko sta skupaj snemala film "Mary Magdalene". Leta 2019 sta se zaročila.

"Ona je edino dekle, ki sem ga kdaj poguglal. Bila sva samo prijatelja, dopisovala sva si po e-pošti. Nikoli prej nisem naredil česa takega. Nikoli nisem poguglal dekleta," je nekoč dejal.

Leto po zaroki se jima je rodil sin River, ki je dobil ime po igralčevem bratu Riverju Phoenixu. Rooney Mara pa je februarja razkrila, da je par znova v veselem pričakovanju.

Tragedije, ki jih je doživel Joaquin Phoenix

Joaquin je v zmagovalnem govoru na podelitvi oskarjev, o katerem je spregovoril pred kratkim, poudaril pomen ekologije, za katero se vneto bori, pa tudi pomen ljubezni:

"Ko sta ljubezen in sočutje naši osnovni načeli, lahko ustvarimo, razvijemo in izvajamo sistem sprememb, ki je koristen za vsa bitja in okolje."

Kar je igralca spravilo v jok, je bilo citiranje vrstic, ki jih je njegov starejši brat River Phoenix, ki je bil tudi igralec, zapisal pri 17 letih: "Reši se z ljubeznijo in mir ti bo sledil."

Ni izgubljal samo kilogramov, ampak tudi pamet
Preberi še
Ni izgubljal samo kilogramov, ampak tudi pamet

 River Phoenix je že zelo mlad dosegel opazne filmske vloge v filmih "Stand by me", "Running on empty" in "My own private Idaho", nato pa leta 1993 pri 23 letih umrl zaradi prevelikega odmerka mamil. Umrl je v bratovih rokah.

Poleg pokojnega brata ima Joaquin še štiri sestre: Rayne, Summer, Jodino in Liberty Phoenix, ki so tako kot on vse v igralski industriji.

Joaquin Phoenix je zdaj na vrhu sveta, še nedolgo nazaj pa je beračil na ulici, živel v sekti, kjer je bil incest dovoljen, se soočal s številnimi življenjskimi stiskami, a je bil na koncu močnejši od vseh. Sledil je svojemu talentu in ljubezni do igre in ostal preprost in skromen človek.

Vroče novice iz sveta slavnih

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 605