Moskisvet.com
Včasih spi tudi s po 7 moškimi na dan

Novice

Jo prepoznate? Včasih spi tudi s po sedmimi moškimi na dan

M.J.
03. 02. 2012 08.33
28

V britanski oddaji "This morning" so predstavili posebno gostjo, katere posebnost ni zunanji videz, temveč "bolezen", s katero se bori. S svojim priznanjem je namreč šokirala številne gledalce, saj je povedala, da se bori z nekoliko neobičajno vrsto odvisnosti.

42-letna Crystal Warren je odvisnica od seksa. Priznala je, da zna dnevno občevati tudi s po sedmimi različnimi moškimi, v času njene odvisnosti pa naj bi se jih zvrstilo že več kot 1000! V oddaji, ki jo gledajo številni Britanci, ji je voditelj Eamonn Holmes postavil zanimivo vprašanje. ''Zakaj nisi iz tega naredila posla? Mislim, imaš potrebo seksati pet- do šestkrat na dan. In verjetno nisi ravno izbirčna, kadar tema nanese na moške, kajne?'' jo je vprašal. Crystal je jasno in odločno odgovorila: ''Kaj, da postanem prostitutka? Ne, potem mi to ne bi več predstavljajo užitka, če bi to postala moja služba,'' je na kratko odgovorila voditelju.
Gledalci so po končani oddaji na Twitterju kritizirali Eamonnovo vprašanje, no, on pa je na to odgovoril, da se mu je zdelo popolnoma normalno vprašanje. Poglejte si zanimiv videoposnetek, v katerem se Crystal razgovori o svoji odvisnosti.

Svoje mnenje lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 578