Moskisvet.com
... in danes!

Novice

Vedno ni bila takšna ...

N.J.
31. 03. 2015 11.17
38

Že izpadla tekmovalka šova Big Brother Ksenija Kranjec se je v preteklosti potegovala tudi za 'Zadovoljno meseca', dekle, ki jo en mesec krasilo naslovnico omenjenega portala. Pobrskali smo po arhivu in našli nekaj njenih izjav iz let 2011 in 2012.

Ksenija nekoč ...
Ksenija nekoč ... FOTO: osebni arhiv

Ksenija je bila tedaj stara 19 oziroma 20 let. Že tedaj je imela precej jasno začrtane cilje: postati prepoznavna. Če je pri 19 letih na vprašanje, ali si želi biti medijsko prepoznavna odgovorila z "Sem kar v dvomih - bi ali ne bi? Seveda bi. Mislim, da si to želi večina vseh nas," je bila leto kasneje trdno odločena: "Seveda, zakaj pa ne! Lepo se je kje opaziti in biti opažen." Letos ji je to uspelo.

Že pred leti se je ukvarjala z manekenstvom, plesom ... "Kolikor lahko, se posvečam karieri in veliko delam na tem, da bi nekoč uspela. Že kar nekaj let se ukvarjam tudi s plesom, manekenstvom in igranjem in upam,da se bo to nekoč tudi obrestovalo," je tedaj povedala in zaupala, da verjame, da se z lepoto lahko doseže veliko več kot brez. "Bolj kot gledam te šove, bolj sem prepričana v to. Morda pa se tudi motim," je izjavila, nato pa leto kasneje dejala: "Mislim, da pri nas šteje še samo lepota in ja, menim, da so lahko lepi ljudje bolj uspešni."

Ksenija se je v preteklosti na portalu Zadovoljna.si predstavila kot kandidatka za Zadovoljno meseca ! Preverite, kaj je tedaj zapisala ob prijavi!
Ksenija je sledila svojim sanjam in se prijavila v šov Big Brother. Ob prijavi je zaupala: "V življenju imam samo en cilj, in sicer, da ga maksimalno izkoristim in da za sabo pustim veliko zanimivih zgodb. V resničnostni šov Big Brother sem se prijavila zgolj zaradi zabave, da poskusim nekaj novega, drugačnega. Sama pri sebi sem si mislila, češ zakaj pa ne, in poslala prijavnico. Iskreno, nisem pričakovala, da bom izbrana kot stanovalka, in sem vesela, da mi je uspelo." In veseli smo tudi mi!
... in danes!
... in danes! FOTO: osebni arhiv
NE ZAMUDI! Spremljaj stanovalce in dogajanje v hiši 24/7 na bigbrother.si !

V intervjuju za naš portal je Ksenija sicer dejala, da si želi, dokler je mlada in lepa, izkoristiti svoje prednosti in zaslužiti na ta račun kolikor lahko. "Bila bi striptizeta, če bi našla klub, kjer je dobro plačano," je razkrila. "Dokler lahko na lepoti zaslužim, bom. Kaj naj za mašino? Tam bom po 50. Nikoli nisem bila tega prisiljena delati, ko pa mi bodo v eni gostilni rekli tukaj ne moreš delat, pa v drugi, pa v tretji, takrat pa si bom rekla, da je čas, da začnem kaj drugega delat." Ko bo čas, si bo tako "snela nohte in šla delat za tekoči trak, če bo treba." Med drugim bi se slekla za moški revijo, pleše kot go go plesalka in dela kot "spremljevalka elitnih gospodov".

KOMENTARJI (38)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 549